PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Conference League, a l’Estadi Comunal

El replantat i el tractament de gespa de l’FC Andorra va generar certa problemàtica

Per El Periòdic

L’Estadi Comunal Joan Samarra.
L’Estadi Comunal Joan Samarra. | Arxiu ANA

La Conference League i els entrenaments previs dels equips que la disputen seran a l’Estadi Comunal Joan Samarra. Totes les parts així ho van confirmar a ANA Esports. Malgrat que els darrers dies hi va haver certa problemàtica perquè no es podia entrenar al camp, el motiu era el replantat i el tractament de gespa que havia fet l’FC Andorra en la instal·lació, que cal recordar que ascendia a un import de 300.000 euros.

La recomanació dels tècnics era que no es trepitgés el verd fins a meitat d’aquesta setmana; de fet, ahir els tricolor hi van fer el primer entrenament oficial. Aquesta setmana està previst que hi practiqui l’Inter Escaldes, abans de disputar el partit, i l’altra setmana l’FC Santa Coloma. Els colomencs, per complementar els entrenaments sobre gespa natural, aquesta setmana abans de viatjar a Gal·les es desplaçaran fins a Lleida, per a entrenar al Camp d’Esports i la següent, ja ho faran a la capital. 

De la mateixa manera, l’Atlètic Escaldes, que entrarà a la següent ronda de la competició europea, també farà ús de les instal·lacions comunals. No obstant això, les fonts consultades van indicar que no es podia garantir més hores d’entrenament que les prèvies al partit, ja que la gespa no podria suportar la càrrega que suposaria tres equips (comptant l’FC Andorra) entrenant tres cops al dia sobre el Joan Samarra, segons informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT