PUBLICITAT

Caldea rep 1.000 visitants per al Dia de l’Escaldenc

aldea va desplegar espectacles d’acrobàcies amb teles i animacions amb música en directe adreçada a tots els públics.

Per El Periòdic

La celebració del Dia de l'Escaldenc i l'Escaldenca a Caldea.
La celebració del Dia de l'Escaldenc i l'Escaldenca a Caldea. | L.G

Caldea i el Comú d’Escaldes-Engordany van celebrar ahir al matí la primera edició del Dia de l’Escaldenca i l’Escaldenc, una iniciativa de l’spa termal i la corporació comunal que van permetre als residents de la parròquia gaudir d’una jornada al Termolúdic de forma gratuïta. El director general de Caldea, Miguel Pedregal, i els cònsols d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Quim Dolsa van donar la benvinguda a tots els ciutadans que no s’han volgut perdre la jornada de portes obertes en una de les instal·lacions més emblemàtiques de la parròquia i d’Andorra. Per a l’ocasió, Caldea va desplegar espectacles d’acrobàcies amb teles i animacions amb música en directe adreçada a tots els públics. Els convidats també van poder gaudir d’un còctel servit a la llacuna exterior del Termolúdic. 

El Dia de l’Escaldenca i l’Escaldenc és una iniciativa impulsada per Caldea i el comú que neix amb l’objectiu d’apropar l’spa als ciutadans de la parròquia i que ells mateixos en siguin ambaixadors. La voluntat és que la jornada sigui una cita que es repeteixi any rere any. 

Les entrades a Caldea les van poder recollir els residents de la parròquia des de fa dues setmanes, i els que no hi van poder assistir podran anar-hi un altre dia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT