PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Argentinos en Andorra es reuneix amb la ministra Ester Molné

Pretenen que es digitalitzin els tràmits a Immigració per a descongestiona el servei

Per El Periòdic

Marcelo Ponce i Ester Molné.
Marcelo Ponce i Ester Molné. | Argentinos en Andorra

L’associació Argentinos en Andorra aposta per digitalitzar els tràmits al servei d’Immigració amb l’objectiu d’evitar l’arribada massiva de treballadors temporals sense feina. Així ho va manifestar el president de l’entitat, Marcelo Ponce, qui va explicar que aquest dijous es van reunir amb la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, per renovar i millorar el compromís de col·laboració de l’associació amb el Govern i presentar una sèrie de propostes i inquietuds del col·lectiu.

Un dels punts va ser l’aposta per la digitalització dels tràmits d’Immigració per a les persones extracomunitàries, una eina que consideren que ajudaria a descongestionar el servei durant la temporada d’hivern, ja que les persones que hi accedissin ja disposarien d’un contracte de feina i només «seria necessari revisar la informació pujada al servidor». 

«Aquesta eina ens ajudaria a evitar la situació que es va viure la temporada passada amb l’arribada massiva de temporers sense feina perquè les persones ja haurien d’haver tancat un contracte de treball amb una empresa», va matisar Molné. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT