PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La CEA visita Tolosa per a promoure el producte fresc

Es vol obrir els canals de distribució perquè arribi producte francès al país

Per El Periòdic

La visita de la CEA al Marché d'Intérêt National Toulouse Occitanie' (MIN).
La visita de la CEA al Marché d'Intérêt National Toulouse Occitanie' (MIN). | CEA

Una delegació integrada per importadors, distribuïdors, grans superfícies i restauradors andorrans va viatjar ahir a Tolosa per conèixer de prop el funcionament i possibilitats del mercat d’abastiments francès, el Marché d’Intérêt National Toulouse Occitanie (MIN). L’objectiu d’aquesta iniciativa, impulsada per la CEA, és la d’obrir els canals de distribució per a promoure l’arribada de producte francès al país, especialment frescos i artesanals, procedents del MIN de Tolosa. 

Així mateix, s’explorarà la possibilitat d’organitzar esdeveniments promocionals d’aquests productes, en les fires o mercats, entre el públic andorrà i els turistes que visiten el país.

Després de la visita al MIN, la delegació de la CEA va aprofitar el viatge per reunir-se amb els responsables del Centre de Formació de Blagnac, que depèn del MEDEF, per explorar vies de col·laboració.

El centre està especialitzat en hoteleria, restauració i turisme, d’una banda; i en comerç i serveis, de l’altra. Les vies de col·laboració inclourien la possibilitat d’enviar estudiants en pràctiques a Andorra i facilitar l’accés de les empreses andorranes a mà d’obra qualificada en el sector dels serveis. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT