PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Adrià Romeo Roselló representarà Andorra al DreamHack València

El pilot arriba amb accés directe després de guanyar el torneig de F1 2022 i l’eSports City

Per El Periòdic

Adrià Romeo Roselló.
Adrià Romeo Roselló. | ACA Esports

Adrià Romeo Roselló disputarà aquest cap de setmana el torneig de F1 2023 a la DreamHack València 2023. Després de competir al torneig de F1 2022 i pujar al calaix més alt del podi de l’eSports City League Andorra del maig passat, el pilot andorrà de sim racing va guanyar un accés directe per a disputar la competició del mateix videojoc, en la versió del 2023, a València.

Tal com els integrants de l’ACA eSports Team i de l’ACA eSports Academy, Romeo es va inscriure a l’Andorra eSports City League per participar en el torneig de motorsport digital del videojoc F1 2022. El talent, la destresa i una bona estratègia van coronar-lo guanyador, i L’ACA eSports va decidir fitxar-lo. 

«Tinc moltes ganes que arribi el dia», va comentar l’andorrà, que va afegir que «vull demostrar de què soc capaç i que aquest equip és competitiu. Des que era molt petit, he jugat en aquesta plataforma i tinc confiança en mi mateix i en aquest equip de professionals que em dona tota l’ajuda. He millorat molt aquestes setmanes a l’ACA eSports; anem al torneig amb ganes de competir i amb l’objectiu de guanyar».

Per la seva part, el secretari general de l’ACA, Toti Sasplugas, va explicar que «part del nostre objectiu és, com en el cas de l’Adrià, detectar talent nacional i buscar totes les vies possibles per a donar als pilots els recursos necessaris per a preparar competicions, com ara el DreamHack». «Ja tenim un equip de pilots que treballa en plataformes professionals d’automobilisme digital, com ara l’iRacing. Els integrants dels grups Academy es formen en altres plataformes professionals, com ara l’Assetto Corsa, però som conscients que hi ha un univers de videojocs gaming, com ara Gran Turismo 7 o F1, i estem explorant i aprenent què passa en aquests entorns, quines necessitats tenen aquests esportistes digitals», va concloure.

PUBLICITAT
PUBLICITAT