PUBLICITAT

Carla Iglesias guanya la 3a edició de l’Escaldes Sound

La premiada actuarà a Cervera, on cantarà en directe el tema ‘(not) meant to be’

Per El Periòdic

La guanyadora de l’Escaldes Sound, Carla Iglesias.
La guanyadora de l’Escaldes Sound, Carla Iglesias. | Comú d\'Escaldes-Engordany

La 3a edició de l’Escaldes Sound ja té guanyadora: Carla Iglesias, una jove resident de la parròquia i qui s’ha coronat com l’artista més ben valorada pel públic després d’escoltar la seva proposta en solitari ‘(not) meant to be’ pel canal de YouTube des del passat 1 de juny. Així doncs, com a guanyadora del concurs, Iglesias tindrà l’oportunitat d’oferir un concert de 45 minuts en directe a Cervera durant el mes d’agost.

«L’Escaldes Sound és un projecte que organitza el departament de Joventut de la corporació, conjuntament amb l’Ajuntament de Cervera», mencionen des del comú de la parròquia, afegint que el que es busca és «precisament crear un espai de referència per als solistes i grups musicals joves del país». Així doncs, l’objectiu del concurs té com a màxima que els joves d’entre 12 i 35 anys de les dues poblacions puguin mostrar al públic internauta les seves capacitats musicals i ser premiats per això. 

Pel que fa a la resta de participants i els guardonats de la ciutat catalana, tindran també la possibilitat de tocar en directe a Escaldes-Engordany durant el Dia Internacional de la Joventut, celebrat el 12 d’agost a la mateixa parròquia. Cal destacar, però, que cap d’ells podrà presentar-se en properes edicions, tal com ja ha succeït en aquests dos darrers anys.

Un llarg procés de selecció

Tots els participants es van inscriure al certament a partir del 28 de març, tancant-se definitivament les inscripcions el 29 de maig. Durant aquest període de temps, tots ells van poder treballar en el tema musical amb el qual volien presentar-se a l’Escaldes Sound, el qual es va publicar l’1 de juny. Fins el dia 30 d’aquest passat mes, el públic va anar emetent el seu vot, de manera privada per així no condicionar el resultat final. Finalment, aquest dimarts va ser donat el resultat final, on Carla Iglesias es va alçar amb el triomf. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT