PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La UE mostra respecte pel teixit empresarial andorrà

La Cambra de Comerç exposa els neguits de les empreses a Brussel·les

Per El Periòdic

La delegació de la Cambra de Comerç, ahir a Brussel·les.
La delegació de la Cambra de Comerç, ahir a Brussel·les. | Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç torna del seu viatge a Bèlgica amb bones sensacions a l’expectativa de continuar la progressió de les negociacions de l’acord d’associació amb la Unió Europea (UE). La delegació de la cambra encapçalada pel president, Josep Maria  Mas, es va reunir amb diferents direccions generals d’interès de l’organisme internacional, a més de tenir trobades amb diplomàtics de les representacions permanents de França i Espanya.

En aquestes reunions, la delegació de la Cambra va exposar les especificitats de la realitat econòmica i social andorrana i les necessitats de les empreses andorranes, declarant també la voluntat de l’entitat de què es pugui signar un bon acord d’associació per a Andorra i en concret, pel teixit empresarial del país. La delegació va rebre una resposta afirmativa de les diferents direccions generals europees i els diplomàtics francesos i espanyols conforme que estan oberts a escoltar a les empreses andorranes i també a respectar les especificitats d’Andorra en l’acord.

Finalment, la Cambra va manifestar que encara no compten amb propostes de textos legals del tractat i l’entitat vol continuar seguint de prop les negociacions del Govern amb Brussel·les, demanant que es disposi del temps necessari per poder elaborar una anàlisi i eventualment, una revisió del contingut del projecte de l’acord d’associació amb la Unió Europea.

PUBLICITAT
PUBLICITAT