PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra presenta oficialment al nou lateral dret, Miguel Leal

L’estil de joc de l’equip de Sarabia ha estat un dels aspectes que han fet decidir el jugador

Per Pol Forcada Quevedo

‘Migue’ amb la samarreta tricolor.
‘Migue’ amb la samarreta tricolor. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va presentar ahir de forma oficial una de les tres incorporacions d’aquesta temporada, Migue Leal. La sessió va comptar amb el director esportiu del club, Jaume Nogués, que va assenyalar que el fixatge «és un lateral dret amb molta projecció ofensiva,  amb bon tracte de pilota, i creiem que se’ns pot adaptar tant quan juguem per fora com per dins». 

Arriba lliure i firma per dos cursos. «Em vaig decidir perquè és un club que m’agrada molt i que venia seguint des de fa diversos anys», va comentar Migue, que va afegir que el Principat «sembla un bon lloc per viure i amb poques distraccions». El jugador, però, també es va decidir per l’estil de joc: «Va ser una de les opcions. L’FC Andorra és un club que té una idea molt marcada, sempre amb pilota, i soc un lateral ofensiu que pot treure les millors qualitats en un conjunt així».

Per altra banda, Nogués va tornar a recordar la necessitat de fer bastantes incorporacions, però que «ja s’està treballant». «No sé si en seran set o vuit. Sembla ser que aquesta setmana podrem tenir alguna novetat, però la següent en tindrem segur».

La porteria / Tot apunta que hi haurà canvis en una d’aquelles posicions que l’FC Andorra ja té cobertes, la porteria. Actualment el club compta amb Nico Ratti, acabat de renovar, Raúl Lizoain i Marc Vidal, i Nogués no va tancar la porta a sortides i arribades. En aquest sentit, el director esportiu va explicar que «estem contents», però va informar que diversos equips s’han interessat en Vidal «perquè és un porter jove i amb gran projecció». Així, «crec que tenim una de les millors porteries de la categoria, però estem oberts a tot el que pugui passar», va asserir Nogués. Si algú sota pals ha de venir, qui millor posicionat està ara mateix és Dani Martín, del Betis, porter amb el qual s’apunta que l’entitat tricolor ja ha començat les negociacions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT