PUBLICITAT

27 joves realitzaran les pràctiques d’estiu a Andbank

Els estudiants donaran suport als professionals del banc

Per El Periòdic

Alguns dels becaris amb membres de l’entitat bancària.
Alguns dels becaris amb membres de l’entitat bancària. | Andbank

L’entitat bancària Andbank ha donat avui la benvinguda als 27 joves que aquest any realitzaran el programa de pràctiques d’estiu, emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. D’aquests, un total de 16 estaran a les oficines del país i la resta a serveis centrals en els àmbits operatiu i de serveis, compartint tots ells el seu dia a dia amb l’equip de professionals dels diferents departaments i integrant-se al món laboral, a més de reforçar els equips de l’entitat durant el període estiuenc duent a terme tasques bàsiques de suport. 

La iniciativa Andbank Trainee Program va néixer amb l’objectiu de donar suport al talent jove i a la seva ocupabilitat, els quals tenen, a la seva vegada, la possibilitat d’obtenir experiència pràctica on poden adquirir eines i competències professionals, completar la seva formació, treballar en equip i gestionar projectes, fonamentals pel seu futur laboral. 

Els participants han estat escollits entre gairebé més de 100 sol·licituds que el departament de recursos humans va rebre des de l’obertura del termini d’inscripció. 

Alguns dels requeriments que es van trobar per formar-hi part són cursar el segon any d’estudis superiors relacionats amb l’Administració d’Empreses, Economia, Enginyeria o Dret, entre d’altres, i nacionalitat andorrana o resident a Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT