PUBLICITAT

Myandbank retornarà dues comissions que es facin al treure diners

L’entitat regalarà també 30 euros amb la nòmina i sortejarà mensualment 1.000 euros

Per El Periòdic

Imatge de la seu d’Andbank.
Imatge de la seu d’Andbank. | El Periòdic

Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, retornarà dues comissions que es generin al treure diners en caixers de qualsevol país del món durant el mes d’agost, segons informen des de l’entitat. Així doncs, l’acció suposarà un estalvi de fins a 12 euros, ja que la mitjana de comissions està entre el 3% i el 5%sobre el volum de diners que s’extreguin, amb un mínim de tres i sis euros. La iniciativa, que se suma a la resta d’accions orientades a promure l’estalvi i la inversió, ja ha abonat per part de l’entitat prop de 150.000 euros en concepte d’interessos als clients i amb un saldo al seu compte corrent sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros.

A més, Myandbank va llençar durant el mes de juny la Campanya Nòmina, per la qual regalarà 30 euros a tots aquells clients que domicilin la seva nòmina, sol·licitin una targeta i tinguin un saldo mínim de 150 euros. D’altra banda, l’entitat sortejarà també 1.000 euros mensuals entre tots els clients que compleixin els tres requisits. El sorteig tindrà lloc el dia 7 de cada mes fins al desembre de 2023. 

Com a tercera innovació, el banc digital d’Andbank ampliarà fins al 31 de desembre la seva campanya amic, per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros només pel fet de distribuir un ‘codi amic’ a un màxim de 10 persones que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. El nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT