PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El ‘Colors Música’ d’Escaldes-Engordany s’omple d’art i música

El festival estival estarà protagonitzat per una trentena d’activitats culturals per a tots els públics

Per El Periòdic

La presentació del ‘Colors de Música’, a càrrec de Valentí Closa i Anna Garcia.
La presentació del ‘Colors de Música’, a càrrec de Valentí Closa i Anna Garcia. | L.G.

El comú d’Escaldes-Engordany ha organitzat una trentena d’activitats en el marc del ‘Colors de Música’, que se celebrarà al llarg d’aquest mes de juliol i fins al setembre. Així ho van afirmar ahir el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, i la cap del departament de Cultura, Anna Garcia, els quals van detallar que la inversió per a l’organització «s’enfila aproximadament als 25.000 euros». D’aquesta manera, la parròquia oferirà un «assortiment d’activitats culturals per a tots els públics», mantenint les impulsades en el marc de la pandèmia, però amb noves ofertes: «L’edició d’enguany és el resum dels darrers tres anys, recuperant tot allò que va tenir èxit i deixant de banda altres que no van tenir bona acollida», va destacar Closa.

Més detalladament, el conseller i Garcia van explicar que entre la trentena d’activitats organitzades destaquen els dilluns de dansa, una iniciativa més que consolidada a la parròquia: «Tindrem actuacions de l’Esbart de Santa Anna, un espectacle d’Emma Regada i Toni Lledó, una actuació de Líquid Dansa i el Bram espectacle, que va tenir una molt bona acollida», van puntualitzar ambdós.

La corporació continua apostant per vincular l’esdeveniment amb el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) i l’exposició ‘Japó. Una història d’amor i guerra’, així com una nova edició del tradicional ‘Turistes i banyistes’ o el concert del finalista del Sax Fest, segons informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT