PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Comença el mes d’activitats de la Bibliopiscina d’Encamp

Durant aquest mes es faran diverses lectures i tallers gratuïts

Una de les activitats d’ahir.
Una de les activitats d’ahir. | Comú d’encamp

Les activitats de la Bibliopiscina d’Encamp van començar ahir amb un contacontes infantil a la piscina de la Mola. Durant aquest mes es faran diverses lectures de contes i tallers gratuïts per a infants tots els dimarts a les 11.00 hores. La iniciativa està impulsada pel servei de biblioteques del comú d’Encamp.

El conte d’ahir, titulat ‘Junts’, va estar basat en el llibre d’Eloy Moreno, i va narrar la història del Ben, un nen que aprofitant que ha arribat l’estiu, es dirigeix a la nova piscina per a estrenar-la.

Pel que fa a les activitats següents, el dimarts 11 de juliol hi haurà el contacontes «Ho vull Tot». La narració, també de Moreno, mostra com per a divertir-se no necessita coses materials, només una mica d’imaginació i creativitat. El 18 de juliol serà el torn de «Perdut al bosc», un conte d’Alícia Gómez i Inès Borràs, que parla sobre la confiança entre companys. L’última activitat serà el dia 25 amb el conte «Invisible», d’Eloy Moreno, que tracta sobre el bullying. A més, també hi ha una caixa de llibres de préstec a l’entrada de la piscina. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT