PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Cambra de Comerç es reuneix amb la Unió Europea

La delegació traslladarà les perspectives empresarials extretes al punt d’informació

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu del punt d’informació de la CCIS.
Imatge d’arxiu del punt d’informació de la CCIS. | El Periòdic

Una delegació de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) encapçalada pel president, Josep Maria Mas, acompanyat per la directora, Pilar Escaler, la directora adjunta, Sol Rossell, la vicepresidenta d’altres serveis, Esther Puigcercós i el tresorer adjunt, Carles Visent, ha viatjat a Brussel·les amb la fi de mantenir una sèrie de reunions amb alts representants europeus i diplomàtics francesos i espanyols. 

Aquesta missió es duu a terme per a traslladar a les institucions europees les principals inquietuds del sector empresarial que s’han recollit a partir del punt d’informació fix sobre l’acord d’associació, on els empresaris han pogut traslladar els seus dubtes, consultes i inquietuds envers la negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea (UE). 

Les reunions es duran a terme entre el dia d’avui i demà amb diferents direccions generals de matèries estratègiques. La CCIS es reunirà amb la direcció general de Política Regional i Urbana, la direcció general d’Estabilitat Financera, Serveis Financers i Unió dels Mercats de Capitals i la direcció general de Treball, Afers Socials i Inclusió de la Unió Europea. A banda d’aquestes reunions, la delegació encapçalada per Mas es reunirà amb agents diplomàtics de la representació permanent de França i Espanya, la qual ostenta, des del passat dissabte 2 de juliol, la presidència del Consell de la Unió Europea i s’espera que sigui un impuls per a les negociacions de l’acord d’associació amb un cert grau de ben entesa cap a les especificitats de les empreses andorranes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT