PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 500 visitants a l’obertura del telecabina d’Arinsal

També es va tancar al trànsit de la carretera del Comallemple

Per El Periòdic

Una imatge del telecabina.
Una imatge del telecabina. | Comú de la Massana

Més de 500 visitants han utilitzat el telecabina d’Arinsal aquest cap de setmana. L’activitat conjunta entre el Comú de la Massana i el teixit empresarial, d’obrir el telecabina durant els caps de setmana d’estiu, va començar el dissabte, el viatge era gratuït per celebrar la seva posada en marxa i el tancament al trànsit de la carretera del Comallemple, que durant el cap de setmana es destinarà exclusivament els vianants que vulguin gaudir del paisatge, i als ciclistes, per tal que tinguin una via segura per a entrenar i per iniciar als infants a aquesta pràctica.

Es va organitzar una festa ciclista, conjuntament amb Andona i el Polar Bar d’Arinsal, que va tenir una gran acceptació tant per la competició com pels tallers per als més petits que es van fer a l’estació d’Arinsal.

«Hem viscut un gran cap de setmana a Arinsal i hem comprovat la capacitat dinamitzadora del telecabina i el ciclisme de carretera», afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, tot afirmant que el treball conjunt entre l’administració comunal i els privats és essencial per a assolir l’èxit dels projectes, ja que vol dir que es comparteixen  els criteris i les estratègies turístiques en el mateix sentit.

Cal recordar que el cost d’obrir el telecabina és compartit entre el Comú de la Massana i 19 establiments d’Arinsal i que el cost del tiquet és de tres euros, però si s’ha fet alguna consumició als establiments adherits a la iniciativa, es pot obtenir un val gratuït.

D’altra banda, durant el cap de setmana es van fer diverses activitats al Parc Natural de Comapedrosa, com una ruta guiada al nou camí de les Carbones o les sortides a cavall al Pla de l’Estany.

«Estem aconseguint situar a Arinsal com a destinació de natura, de ciclisme i de lleure en família i això és molt positiu per a tota la parròquia», assegurava Garrallà.

Durant tot l’estiu hi haurà propostes diàries per a descobrir l’entorn natural i divertir-se amb els jocs de pistes, escape rooms a l’aire lliure i recórrer els camins dels Menairons i del Tamarro. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT