Entrevistes
«Cantar a cappella ho fa més complicat, difícil i excitant»
«Som molt més que un mercat de segona mà»
«Treballar uns anys extres només seria un pedaç i podria fer créixer la despesa»
«Estem treballant un nou conveni amb l’Oncopole de Toulouse»
«Estem en un moment de resistència lingüística»
«S’està augmentant el nivell de professionalitat»
«Tota iniciativa de recerca és molt bona decisió»
«Tots els programes electorals han d’incloure la creació d’un centre de dia»
«La naturalesa és el que val la pena»
«Futbolísticament, hi ha molt de camí per recórrer a Andorra, és il·lusionant»
«Un bon cafè es pren sol, sense llet ni sucre»
«L’esport i la meva feina és el que em motiva»
«Ara em ve el retorn de deu anys picant pedra»
«Engolasters és un pulmó inacabable i la millor zona per explotar turísticament»
«Reproduïa el que sentia en els pianos de joguina»
«La cuina andorrana s’ha de promocionar més»
«Combinem turisme amb esport, natura i cultura»
«L’art és un servei al qual no se li dona importància»
«La cal·ligrafia permet estar amb un mateix»
«S’ha d’evitar que els salaris disminueixin amb la pujada de les cotitzacions per no frenar l’economia»
«El turisme eqüestre al país ha de ser controlat»
«Creem àmbits romàntics, més que artístics»
«Em fa por en què es pot convertir el Clot d’Emprivat»
«Estic en el millor estat de forma i és en aquesta cursa on s’ha d’aprofitar»
«Mantenir la primera posició seria un miracle, és quasi impossible»