Entrevistes
«La satisfacció màxima és que els plats tornin nets a la cuina»
«Quan viatges només amb dones, tornes a ser la prioritat»
«El CV Andorra m’ha aportat molta disciplina com a jugador»
«L’església va intervenir una obra que no considerava apropiada»
«A ViP li donem un parell de voltes a la cuina saludable»
«És important donar a conèixer que al país es fa bona cervesa»
«Com que el copríncep ho era, el país estava dominat pels carlins»
«El balanç general d’aquesta sub-19 és una cosa històrica»
«Busco la narrativa a través de la fotografia i la composició»
«Pròximament, volem obrir un tercer local i expandir-nos»
«La gent vol un record dels difunts més positiu que les cendres»
«Al bar cal educació i sensibilitat, la gent m’estima i jo l’estimo»
«Si puc assolir un objectiu, penso que soc capaç de molt més»
«En el meu cas el procés creatiu ha estat complicat i dolorós»
«Hi ha gent que creu que el sushi tan sols és peix cru»
«Les cases passives són el futur de la construcció sostenible»
«Escriure és un procés, el talent només és una part del mateix»
«Vull posar davant de la cara de l’espectador l’abús a menors»
«En competir, intento evadir-me de tot i gaudir de les sensacions»
«Part de la medicina tradicional xinesa són remeis de l’àvia»
«La dependència de la gent d’anar a la perruqueria ha baixat»
«L’estat emocional, sovint, és invisible als ulls de la societat»
«Vull que la gent s’immergeixi en el color i es deixi emportar»
«Portar joves és agosarat, s’ha envellit la gent que va al cinema»
«Es necessita un expert per tenir la pensió més alta possible»