Entrevistes
L’home que va predir la caiguda de l’URSS
Busqui els vorals per als ciclistes que no vindran
Satanàs: «Feia temps que els esperàvem, Bin Laden i Gaddafi»
Carmen Cerviño: «Andorrans i espanyols són els que més gasten»
La crisi a Grècia fa renéixer la xacra de la fam
L’obscenitat de les minifeines
Juanjo Albiñana: «Si se m'acudís un gag sobre islamistes, el faria»
Èric Vinaixa: «El dia que vaig conèixer Guardiola li vaig dir: 'Gràcies'»
Lucrezia García Mameghani: «Un llibre et fa viatjar; una consola, no»
Maria Rosa Ferré: «La fotografia, millor en color; com la vida»
Alberto Martínez Embid: «Cada vall dels Pirineus amaga un cas Tor»
Marc Ribert: «¿El secret per no fer faltes? Llegir, llegir molt»
Esteve Juanola: «En deu anys assistirem a la nanorevolució»
Cristina Ortega: «Qui perd la sarsuela, perd la identitat»
Carles Guinovart: «M'agrada molt el Serrat de 'Paraules d'amor'»
Carles Duran: «Conduir aquest cotxe és un acte de nostàlgia»
Javier de las Muelas: «Digue'm com beus i et diré com ets»
Eva Arguiñano: «Sucar el plat és un dels grans plaers a taula»
Mar Tàpia: «Si et sorprèn un terratrèmol, refugia't sota el llit»
Patxi Leiva: «Ningú apostarà per tu; així que fes-ho tu mateix»
Montse Estruch: «¿Per què no se li tallava la maionesa, al pare, i a mi sí?»
Albert Salvadó: «Quan et cures de totes les tares, deixes la política»
Jeroni Castell: «Tècnica i paisatge: la base de la cuina tecnoemocional»
Amparo Moreno: «Que em preguntin pel Molino, ¡és un recurs tan fàcil!»
Martín Saurí: «Dibuixar nimfes i deesses és una delícia»