PUBLICITAT

Maximiliano Coronel Díaz, Lucas Leonio, Matias Pechenera, Huberto Stempels Socis de Midtown

«La carta es basa en l’street food de NY»

Per Alba Cladellas Riera

Maximiliano Coronel Díaz, Lucas Leonio, Matias Pechenera i Huberto Stempels són els quatre socis de Mitdtown. Són argentins que van venir a viure a Andorra fa ja uns anys amb la il·lusió de trobar un lloc on poder créixer i sobretot projectar la seva vida. Maxi i Lucas són Xef Internacionals, Matias és Mestre Cerveser i Huberto Stempels és dissenyador audiovisual i d’interiors.

–Com va sorgir la idea de muntar un local amb estil novaiorquès?
–Desitjàvem muntar un negoci propi des de fa molt temps, i vam trobar en la restauració un gran aliat. La idea que sigui novaiorquès va néixer de buscar una cosa diferent que no es trobés a Andorra i ens tornés bojos. Nova York és un lloc que ens apassiona i que a més ens brinda la possibilitat de jugar molt... i ara mateix estem començant! Una noia que ens visita molt sovint és de Nova York i quan ens en vam assabentar li vam preguntar què li semblava Midtown. La seva resposta ens va deixar sorpresos: «Em sento com a casa, per això vinc cada dia. M’han canviat el Hudson per Muntanyes! Quina felicitat!»

–Tenen una gran varietat de dolços, qui els fa?
–Sí! És un dels nostres forts! Totes les propostes de Midtown són handmade. És a dir, tot és d’elaboració pròpia: els dònuts, els cakes, els cinnamon rolls, les hamburgueses, els pans de patata, les pizzes i els hot dogs. Comencem la producció a les 06.00 hores, i tot l’equip treballa amb l’objectiu de brindar els millors productes i millorar dia a dia.

–Expliqui’ns quin és l’estil de la carta que tenen.
–La carta està basada específicament en l’estil street food de Nova York, és a dir: tot això que podem trobar quan caminem pels seus carrers en els icònics carrets.

–Quin és el seu plat fort?
–Tenim molts fanàtics de la Dònut Burger (una hamburguesa que en lloc de venir en pa tradicional, surt entre dònuts). Altres venen cada dia pels dònuts de festuc, d’Oreo o de Lotus, per exemple. Els cakes com el Red Velvet té molt èxit i molts estimen la Matilda (sí, sí, la de la pel·lícula) i el carrot cake. A nosaltres ens encanta la pizza Chicago Style que és una passada. 

–El tipus de pastissos que fan no s’acostumaven a veure al país. Creuen que aquesta és una de les claus del seu èxit?
–Segurament... i hem de sumar-li la increïble mà que té el nostre personal de cuina. A més, usem matèria primera molt fresca i de molt bona qualitat, és una cosa que ens preocupa molt. A molts usuaris també els agrada molt el lloc i com està posat. Creiem que tot és un plus, ens queden coses per millorar i el volem continuar fent.

–Quin és el seu públic objectiu?
–Ens vam fer aquesta pregunta i la millor resposta que vam trobar va ser que és tota aquella persona que vulgui passar un bon moment, relaxar-se i gaudir dels gustos novaiorquesos, sense oblidar-se de l’ambient i la nostra música. Com a casa teva, a Nova York... però a Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT