PUBLICITAT

Melani Ramirez Propietària d’Art de Mel

«Expliquem històries a través de les creacions»

Per Anna Mencos

La Melani és una dona de trenta-sis anys nascuda a Andorra. Els matins treballa en una empresa i a les tardes es dedica a la seva passió i al seu somni, que és Art de Mel. Arran del confinament la Melani va decidir endinsar-se en el món dels treballs manuals i no va parar fins que va aconseguir convertir el somni que tenia quan era petita en la seva realitat.
Art de Mel és una empresa dedicada al disseny i creació de productes únics amb la finalitat de crear il·lusions per a treure somriures i fer feliç a la gent amb productes personalitzats que podran guardar tota la vida. La Melani descriu el seu projecte com felicitat feta a mà.
 
–Com va néixer Art de Mel?
–Art de Mel va néixer en el confinament, tot i que des de ben petita he dedicat part del meu temps lliure a crear tota mena de treballs manuals. L’any 2020 va ser quan vaig decidir fer el pas i a partir de llavors no he parat. Es va convertir en el somni pel qual treballo i creo il·lusions dia a dia.

–Com va sorgir el nom?
–Em va costar molt trobar un nom que pogués expressar i transmetre tot el que volia. D’una banda, tenia molt present la paraula Art perquè veient-ho des d’un punt de vista creatiu, per a mi, miri on miri, tot és art, crec que és la paraula clau que pot transmetre tot el que neix en el meu estudi. I, per una altra banda, volia plasmar el meu nom d’alguna manera. 
Un dia parlant amb el meu home, li va sortir naturalment Art de Mel i em va encantar. Des de llavors, Art de Mel és una realitat.

–Art de Mel és un estudi creatiu de disseny i creació de regals personalitzats. Quins productes ofereixen?
–Oferim tota mena de productes personalitzats, des de papereria creativa, decoració per a totes les edats, invitacions i detalls per a celebracions, complements, i tota mena de regals a mida. 
No em tanco a res, totes les propostes són benvingudes i rarament he dit que no perquè m’encanta crear i aprendre coses noves, sobretot si ho podem convertir en records per a conservar moments especials per a sempre, que és el que més m’omple.

–Els clients poden personalitzar el seu regal? Com funciona tot el procés?
–Els productes que oferim són 100% personalitzats. Els clients em poden contactar per missatge privat al meu Instagram artdemel_estudicreatiu o bé al Whatsapp que poden trobar en el meu perfil. Hi ha clients que tenen la idea molt clara del que volen o necessiten i d’altres que no saben què regalar, però confien plenament en mi explicant-me històries personals per a poder sorprendre els seus d’una manera molt especial. 
Tant d’una manera com de l’altra, sempre treballo molt conjuntament amb ells, durant el temps que sigui necessari, per tal que el producte arribi a les seves mans amb la màgia i la il·lusió que l’esperen.

–Quin és l’encàrrec més especial que els  han fet?
–Tots són molt especials, perquè Art de Mel explica històries a través de totes les creacions que surten de l’estudi. La gran majoria han nascut a partir de les emocions de les persones que han acudit a mi.
Sí que és cert, que alguns, m’han emocionat d’una manera especial i diferent, perquè he sigut testimoni d’alguns moments durs d’algunes persones i ha sigut molt especial i emotiu poder posar el meu granet de sorra perquè la persona en qüestió hagi sigut una mica més feliç en un moment delicat.

–Què significa Art de Mel per a vostè?
–Art de Mel és el meu somni. És fer feliç a la gent, entregar somriures i il·lusions.
És un negoci per crear i immortalitzar moments i records que duraran per a sempre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT