PUBLICITAT

Klara De Witte Model

«Si el meu fill volgués ser model, estaria encantada»

Per Carmen Salas

De pare belga i mare catalana, Klara De Witte va començar al món del modelatge per casualitat i molt joveneta, quan la van descobrir al carrer. Tot i que li encanta la seva professió, la seva personalitat inquieta l’ha portat a formar-se com a actriu, com a professora de ioga, i a estudiar un grau en relacions internacionals per cobrir altres inquietuds personals, ja que des de petita ha viatjat molt i li agrada tenir una visió global del món, entendre l’origen dels conflictes entre països i ampliar coneixements. De Witte fa tres anys que viu a Andorra, la millor opció, segons ella per veure créixer el seu fill. 
 
–La seva vida no s’entén sense el modelatge.
–Sí, als 5 o 6 anys, em van proposar de sortir en un anunci d’un cotxe, i a aquest li van seguir molts més. Després d’un break on vaig agafar menys feines, a l’època de l’institut ho vaig reprendre, vaig entrar en una agència de models de Barcelona i ja no vaig parar.
 
–Quin tipus de modelatge fa?
–Sobretot fotografia, juntament amb anuncis per a televisió i vídeos publicitaris. He fet campanyes per PdePaola, Tous, Yolancris, Samsung i Delcerro, entre d’altres. A Andorra, he col·laborat amb Embassy, l’Abarset, Grandvalira, i amb la revista EFSTYLE. Estic fent moltes coses, es nota que la gent té ganes de moure’s i de fer propostes noves.
 
–Haver-se format com a actriu ajuda?
–Sí, de fet vaig estudiar formació teatral a l’escola de teatre de la Nancy Tuñón, i no descarto tornar-hi. Dedicar-me a l’actuació també seria una opció. Quan interpretes a algú, has de crear el personatge i durant un temps d’alguna manera et transformes en ell.
 
–Davant la càmera de fotos o de vídeo ja s’interpreta d’alguna manera.
–És una de les coses que més m’agraden del modelatge, donar vida a aquest alter ego que porta una roba que no vesteixes tu habitualment, i tenir una actitud diferent segons es necessiti, dolça, esbojarrada, o més aviat seductora. Descobreixes facetes teves que no coneixies o que no utilitzes. A mi això m’encanta, sobretot sortir de la idea preconcebuda que a vegades tenim de nosaltres mateixos.

 –Vostè va començar molt petita a modelar. Ara que té un nadó, l’iniciaria?
–No ho busco, però si ell en el futur volgués ser model, estaria encantada. Crec que és una feina que et dona l’oportunitat d’independitzar-te econòmicament molt jove, fer-te’n responsable, viatjar, i conèixer molta gent. És una feina que t’aporta moltíssim. Tanmateix, a la vegada li inculcaria la idea de cultivar altres curiositats, i no quedar-se només amb això.

–Vostè que ha viatjat tant, es troba còmoda vivint en un país petit?
– M’agrada molt. Barcelona és una ciutat que et pot oferir moltes coses però la tranquil·litat i la seguretat d’aquí, i com és la gent són aspectes que valoro molt. Prefereixo la natura 100% més que l’asfalt, i quan torno em sento a casa. Ara mateix no m’imagino a un altre lloc que no sigui Andorra, sobretot amb un nadó. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT