PUBLICITAT

Núria i Jesús Saez Propietaris de «Veggie’s world»

«Només treballem amb ingredients frescos»

Per Maria Lozano

Núria i Jesús Sáez
Núria i Jesús Sáez

«Veggie’s world» és un restaurant vegetarià, que pràcticament després de set anys s’ha fet vegà, ja que el 99% de les opcions ho són. Ens definim com un restaurant amb molta consciència per la cura que tenim amb el producte que comprem: tot el producte que utilitzem és fresc i de quilòmetre zero, ja que el comprem a Lleida. Quan hi ha opció, comprem la màxima qualitat.
 
– Per què va decidir obrir un restaurant? I per què vegetarià?
–La família es dedica a la venda i exportació de fruita i verdura des de fa més de trenta anys. A mi personalment sempre se m’ha donat bé cuinar i m’agraden molt els animals. Fa uns anys que cada vegada em costa més pensar en menjar animals. M’agrada molt la cuina saludable, cuidar-me a nivell nutricional i a casa meva sempre s’ha menjat molta fruita i verdura. Així doncs, ho tenia bastant per la mà. 

–És vegetarià o vegà?
–Vam començar sent vegetarians. A poc a poc vam anar eliminant més opcions vegetarianes, com són el formatge o l’ou, i vam anar aprenent a utilitzar més alternatives vegetals. Ara ha arribat un punt que de potser 25 plats que tenim elaborats diàriament, una opció és vegetariana i la resta és vegana. 

–Quin tipus de client ve al restaurant?
–Avui és molt variat. Al principi el 98% dels clients eren dones. Ara mateix tenim una clientela súper variada, gent que li agrada molt menjar saludable, que no sap com fer-ho a casa perquè no coneix les alternatives, gent esportista que fa la parada aquí, famílies que s’emporten el menjar un cop a la setmana per fer-se un homenatge veggie. Com ara el sistema és take away i l’elaboració és diària, la gent prefereix venir aquí que anar al súper a comprar menjar preparat i envasat, tot i que és una mica més car, ja que l’elaboració és més limitada i exclusiva. 

–Té competència directa a Andorra? 
–Sí que hi ha hagut més restaurants que en el seu moment van obrir, però no van tenir èxit.  Sempre ens ha agradat tenir opcions per anar a menjar, perquè quan nosaltres no hi som ens falta una mica l’opció de poder anar a menjar a un altre lloc vegetarià. 
Sí que hi ha un hotel que té un restaurant, Casium93, que és vegetarià i nosaltres quan podem anem a dinar allà o a fer un brunch. Tenim molta bona relació amb ells. 

–Què ofereix el seu restaurant que no ofereixi un altre, a part del menjar vegetarià?

–Hem creat un sistema bastant exclusiu de menjar sa, ja sigui per emportar a casa com per menjar al restaurant. Oferim qualitat màxima en els nostres productes, ja que no comprem res processat, treballem amb matèria prima, fresca, de qualitat i elaborat cada dia. Tampoc fem servir conservants És com si te’l fessis a casa. A més tenim un sistema de desinfecció per ozó, no utilitzem cap mena de producte químic per netejar els aliments. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT