PUBLICITAT

Noemí Fajardo Creadora de @Noemi.Des-Conecta

«Ara per ara, la meva escola és on hi sóc jo»

Per Alex Montero

La creadora de @Noemi.Des-Conecta, Noemí Fajardo.
La creadora de @Noemi.Des-Conecta, Noemí Fajardo.

Noemí Fajardo va començar en el món del ioga fa uns deu anys, després d’un accident d’esquí que va aturar el seu món. Convençuda per una amiga, va començar a anar a classes de ioga, on no va trigar a sentir els efectes de les seves pràctiques, molt més enllà dels beneficis físics. El ioga la va portar des de Sydney fins a Kathmandú i la seva formació en el món del ioga va anar creixent cada cop més, fins al punt de crear la seva pròpia marca digital a Andorra: @Noemi.Des-conecta, on ofereix tant classes com diferents estils de ioga. 

–Quan i com va néixer la idea de crear la seva pròpia escola?
–Ara fa tres anys, en una sessió de fisioteràpia, se’m va oferir utilitzar l’espai per a donar classes de ioga als vespres. No m’ho vaig pensar i a partir d’aquí he anat donant classes a diferents centres, sent enguany l’any definitiu on m’he llençat a la piscina i he creat el meu propi negoci. Així tot, encara em dedico a la perruqueria canina, ja que estar amb els animals i tenir-ne cura d’ells forma part del meu estil de vida. Ara per ara, la meva escola és on hi sóc jo, perquè és molt difícil disposar d’un espai físic propi pels preus tan alts dels lloguers. 

–Quins estils de ioga ofereix?
–Ofereixo Hatha Vinayasa Ioga, un estil dinàmic;  Vinyasa Power, un estil també dinàmic, però més potent; TCM IOGA, que és un estil on s’uneixen la medicina tradicional xinesa i el ioga, també més coneguts com a estils Yang Ioga i Yin Ioga. A més, també ofereixo ioga miofascial i Hatha Ioga suau.

–Quins altres serveis podem trobar a @Noemi.Des-Conecta?
–M’agrada oferir tallers temàtics, normalment els dissabtes. Aquests tallers duren entre una hora i mitja i tres hores, aproximadament, i en aquesta estona aprofundim segons la temàtica que estem treballant perquè així doni temps a què les persones integrin la pràctica sense les presses del dia a dia. També m’agrada col·laborar amb altres persones i poder oferir més moments de desconnexió diferents, ja que crec en la col·laboració i la unió d’energies.

–Quina ha estat la resposta de la gent a la seva proposta?
–És a la inversa, jo reacciono segons el que la gent em proposa o segons les necessitats que tenen. És per això que a poc a poc he anat oferint diferents grups i estils de ioga, perquè així tothom que vulgui practicar pugui fer-ho i trobar el seu propi estil. 

–En quins altres projectes la podem trobar?
–Estic obrint nous grups de ioga a Encamp, a part de les classes presencials que ofereixo en diferents centres, tant particulars com grupals, com el Centre Mosaic, My Trainer o el Care Centre de fisioteràpia. També em podeu trobar a la plataforma digital d’entrenaments personals Gymvirtualcenter de la Patry Jordan, a més del compte a Instagram on acompanyo a la gent a fer la seva pròpia elaboració de kombucha. I per descomptat, continuo exercint de perruquera canina a El Gos Negre d’Encamp. H
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT