PUBLICITAT

Diana Núñez i Marlin Martinez Fundadores del centre mèdic i estètic oxigen

«El bòtox s’ha convertit en una necessitat»

Per Pol Forcada Quevedo

Diana Núñez i Marlin Martinez.
Diana Núñez i Marlin Martinez.

La Diana Núñez i la Marlin Martinez tenen 42 i 34 anys respectivament. Elles mateixes es defineixen com unes dones emprenedores que s’han integrat de manera exemplar a Andorra, i ara fa tres anys van fundar un centre de medicina estètica integral, Oxigen.

–On van néixer?
–Diana: A República Dominicana, però vam arribar a Andorra sent adolescents i ens vam acabar nacionalitzant.

–Diuen que comparteixen història. Com és això?
–Marlin: Perquè les dues vam néixer a República Dominicana i vam arribar en l’adolescència. A més, les dues ho vam fer arrossegades per les ganes de superació de les nostres mares.

–Quan van decidir començar amb Oxigen i amb quin objectiu?
–Diana: Fa tres anys, i amb la intenció d’oferir bellesa i benestar a les persones sense que hagin de renunciar a lluir una aparença natural. Oxigen és la materialització d’un somni al qual hem posat molta dedicació i treball, un somni que hem pogut fer realitat i on, de la mà dels millors especialistes, continuem sent fidels a la nostra missió d’enfocar cada tractament d’estètica especialitzada amb la naturalitat com a base.

–Així doncs, què ofereixen?
–Marlin: Tota mena de tractaments de medicina estètica facial i corporal, a banda dels tractaments d’estètica bàsica que oferim d’ençà que vam obrir el centre. Poden anar des d’una neteja facial o un massatge relaxant, passant per estètica avançada que engloba els tractaments corporals anticel·lulítics, reafirmants, emmotllants, drenants i ho coronem amb la nostra ‘estrella’, els tractaments mèdics estètics. A més, a Oxigen tenim el suport del doctor José Rafael Romero. Finalment, els pacients compten amb un servei personalitzat des de l’inici fins al final del tractament.

–Els retocs estètics s’utilitzen cada cop més?
–Diana: Sí, sobretot entre el públic jove. S’interessen molt més per la medicina estètica i per tots aquests retocs. Això sí, les dones molt més que els homes. Les que abans començaven amb 35 anys, ara ho fan amb 23, 24 o 25 anys.

–Però els homes cada cop se’n fan més.
–Marlin: I tant! I no només a nivell estètic sinó també medicina estètica, retocs, etc. Sobretot el que és toxina botulínica, el bòtox, que utilitzen per a la hiperhidrosi, és a dir, la sudoració, o pel bruxisme. 

–I les dones, quins retocs us solen demanar més?
–Diana: Sobretot els llavis. El bòtox també, s’ha convertit no en un luxe, sinó en una necessitat. Aquest té la peculiaritat d’obrir-te la mirada, d’estirar la pell o pujar les celles. Amb tot, et dona una expressió molt fresca i una mirada molt més atractiva.

PUBLICITAT
PUBLICITAT