PUBLICITAT

Victor Barragan i Pili Borra Cuiners de Two Chefs On The Way

«Tot el que oferim és la nostra filosofia de vida»

Per Anna Mencos

El Victor i la Pili a la cuina
El Victor i la Pili a la cuina

Victor Barragan és cuiner i nutricionista especialitzat en cuina asiàtica i avantguardista. Fa més de 15 anys que està darrere dels fogons i té passió pels petits detalls. Pili Borra és naturòpata especialitzada en cuina natural i energètica. És creadora de la seva pròpia cuina i de la seva escola des de fa 20 anys. Ha format a professionals i ha col·laborat amb diversos restaurants. Entre tots dos han creat una cuina fresca, innovadora, creativa i saludable. Tenen un gran respecte per la matèria prima, saben mantenir les propietats nutricionals dels aliments i mantenen l’essència de cada aliment. Es dediquen a investigar i innovar en el món gastronòmic. ‘Two Chefs On The Way’, és un espai gastronòmic per compartir taula, oferint serveis de restaurant, entregues, formacions de cuina, esdeveniments privats i sopars d’empresa.

–En quin tipus de serveis esteu especialitzats?
–Tenim el nostre restaurant, fem delivery, som escola de cuina i organitzem esdeveniments privats sopars, cursos a la carta... També tenim a la venda els nostres productes que són únics.

– Quina és la vostra especialitat a la cuina?
– Cuina saludable, innovadora amb aliments de veritat (no productes) i de temporada.

– D’on va sortir el nom Two Chefs On The Way?
– Estàvem en un llac a França i vam fer fotos en un camí. Al veure-les vam dir: som dos xefs pel camí. D’aquí va sortir el nostre nom. ViP ve de Victor i Pili.

– Quin tipus d’esdeveniments privats feu?
– Pot ser tant cursos de cuina com sopars, showcookings. Tenim la carta en blanc i l’omplin segons les necessitats i inquietuds dels nostres clients. Parlem amb ells i fem la proposta que més s’ajusta a les seves necessitats.

– Com funciona l’escola de cuina?
– Tenim diversos formats. Fem formacions contínues durant l’any amb 5 nivells de cuina. Cada nivell té uns objectius específics i les classes són teòricopràctiques. A part d’ensenyar tècniques de cuina, també ensenyem nutrició. També fem classes d’un sol dia amb un tema concret i cursos a la carta si un grup de persones està interessat en un tema concret, organitzem un curs a mida.

– Feu delivery’s per tot Andorra?
– Repartim entre Andorra, Escaldes, La Massana, Ordino i Encamp de moment. Cada divendres pengem a la nostra pàgina d’Instagram @twochefsontheway els menús de la setmana següent. També els enviem per mail. A partir d’aquí es pot demanar els dies que es vulguin. Així de simple!

– Què té d’especial el vostre producte?
– Tots els processos passen per les nostres mans. No fem servir refinats, sucres, làctics... Fabriquem nosaltres mateixos els nostres productes. Tenim molta cura de preservar els nutrients dels aliments, fem una cuina molt creativa i molt variada. Cada dia fem un menú diferent i cada setmana també variem. Podeu venir cada dia! Tot el que oferim és la nostra filosofia de vida.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT