PUBLICITAT

Nadir Ortolani propietària de la cafeteria

«Ens agrada perseguir la idea d’ ‘all are welcome’»

Per Anna Mencos

Nadir Ortolani i el seu marit a la cafeteria
Nadir Ortolani i el seu marit a la cafeteria

La Nadir Ortolani té 30 anys, és originària d’Argentina i la propietària de la cafeteria 0% gluten a Andorra. Va arribar al país ara fa 4 anys i mig amb el seu marit. Andorra els va oferir una cosa que feia molt temps que estaven buscant, la combinació de la muntanya, els esports d’hivern i un lloc preciós per gaudir. Arran d’un problema personal li va sorgir la idea d’obrir un negoci amb productes sense gluten. Actualment, és mare d’un petit andorrà d’un mes i mig, i està descobrint i exercitant el rol de mare.
 
– Va ser dificil l’adaptació al país?
–L’adaptació va ser fàcil i gràcies a la gran ajuda que vam tenir, se’ns va fer més agradable. El nostre amic Àlex, un andorrà ens va facilitar aquest procés ajudant-nos a connectar amb la comunitat i fent-nos sentir part del país.

– Com va ser el procés d’obrir la cafeteria? 
– La veritat és que va ser molt difícil perquè vam començar amb la pandèmia i amb tota aquella incertesa sobre les nostres espatlles. Però l’objectiu el teníem molt clar i creiem molt en aquest projecte.

– Com va sorgir la idea de que tots els productes fossin amb 0% de gluten?
– Va sorgir per un tema personal. El 2017 vaig tenir un diagnòstic de sensibilitat al gluten. Vaig creure que des de la cerca personal per adquirir productes fiables podia sorgir la idea d’un negoci. Vam trobar una franquícia que ens proposava tot el que nosaltres estàvem buscant i ens interessava, productes 0% gluten. I vam confiar. Confiar a proporcionar a la comunitat Andorrana un producte per tots.

– Quins són els seus principals productes?
– A la nostra cafeteria ens distingeix que els nostres productes ofereixen una gran qualitat. Per exemple ,comptem amb massa de pasta de full, una cosa que és molt complicada quan es treballa amb farines sense gluten. Els nostres productes no tenen conservants i intentem que siguin el més saludables possible. Tenim pans i bases de pizzes sense farina de blat de moro, una cosa que també és molt difícil d’aconseguir al mercat. Aquesta és la nostra diferència en quant a productes.

– És important per vostè que la cafeteria sigui el maxim d’inclusiva possible?
–Sí, per nosaltres és important que sigui inclusiva i que proporcioni a les famílies un lloc per poder compartir una taula sentint-se segurs, una cosa que a vegades resulta molt difícil de trobar per les persones que no poden consumir productes amb gluten. Per això ens interessa tant continuar oferint alternatives perquè tothom es pugui sentir integrat i feliç gaudint d’un bon croissant. Ens agrada perseguir la idea d’ «all are welcome», tots hi són benvinguts. Tenim un equip de treball que està a disposició d’això, d’aconseguir que tothom se senti còmode i la veritat és que estem molt agraïts d’això.

– Com descriuria la seva cafeteria?
–És un espai on trobaràs una cosa bona per menjar i que et faci feliç, amb un equip de gent que et faran que passis un bon moment. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT