PUBLICITAT

David Rivas i Miquel Méndez Propietaris del taller Autoturbo

«La gent ens demana que li millorem i personalitzem el cotxe»

Per Alba Cladellas Riera

David Rivas i Miquel Méndez al seu taller.
David Rivas i Miquel Méndez al seu taller.

El David Rivas i el Miquel Méndez, són dos joves amants dels cotxes i de tot allò relacionat amb el món del motor. Els dos mecànics de professió i vocació es van conèixer a la seva antiga feina i, després d’un temps treballant junts, van decidir muntar un negoci. Autoturbo és el resultat de les seves aspiracions a tenir el seu propi taller i ser reconeguts per la seva feina. Han sabut adaptar la seva professió a les noves tecnologies i mostren el seu dia a dia a Instagram.

–Pel vostre contingut a les xarxes socials es nota que sou amants dels cotxes. Per quin motiu vau decidir dedicar-vos al món de la mecànica?
–Des de ben petits ens encantaven els cotxes, el so dels motors i les carreres. El fet d’haver vist moltes competicions automobilístiques ens va ajudar a endinsar-nos dins el món del motor.

–Com va néixer Autoturbo?
–Treballavem junts a la mateixa empresa i les nostres expectatives coincidien així que vam decidir emprendre. Teniem moltes ganes de créixer i que se’ns reconegués la nostra feina. Quan treballes com a mecànic a una gran empresa no se’t valora.

–Per què Autoturbo és més que un taller? Què oferiu que us diferencia de la resta?
–Oferim una atenció totalment personalitzada i molt propera al client. La nostra premisa és la sinceritat i la total transparència a l’hora de les reparacions.

–Què sol demanar-vos la gent pel seu cotxe? I  què ha sigut el més estrany que us han fet fer?
–Sobretot ens demanen solucions als seus problemes que van arrossegant des de fa mesos sense cap solució. Altres, en canvi, ens demanen que els ajudem a que els agradi més el seu cotxe.
El més estrany que ens han demanat fins ara és anar a un hotel a reparar un generador motor de Perkins Engines.

–Us arriben molts vehicles però els esportius són els que més destaquen. Si ja són grans cotxes, què més volen fer-los els seus propietaris? I, de tots els que han passat pel vostre taller, amb quin us quedeu?
–La gent que té un cotxe esportiu ja no només ens el porta per millorar-lo, sinó que el que volen és que el personalitzem al seu gust.
Ens quedem amb tots els turismes que entren al taller. Ens arriben cotxes molt exclusius i esportius però també ens n’entren d’utilitaris. Nosaltres ens quedem amb la satisfacció de fer una bona feina tinguem davant el cotxe que tinguem.

–Sou molt actius a xarxes socials, vau veure a Instagram una oportunitat de mercat?
–Per suposat! Les xarxes socials ens acosten molt als clients, ens permeten mostrar a la gent la feina que fem amb tot tipus de vehicles.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT