PUBLICITAT

Iván Fresneda Fundador i ceo de ‘mycontent’

«Els petits negocis són els que es podran veure més beneficiats»

Per Sònia Lecha

Iván Fresneda durant la gravació d'un acte
Iván Fresneda durant la gravació d'un acte

Iván Fresneda és fundador i CEO de MyContent. Amb 20 anys d’experiència en negocis digitals, va treballar liderant el SEO i SEM per a Amazon, i ha treballat per a Google en diferents llocs de consultoria i estratègia. 

 

–Com va sorgir la idea de crear My Content?
–Durant els set anys que vaig estar a Google vaig tenir l’oportunitat de treballar amb alguns dels clients més grans del món. Vàrem detectar que l’abast de la publicitat quant a propòsits estava limitada, moltes vegades, per la comunicació. En aquest sentit, vaig decidir ajudar les empreses a millorar en la seva comunicació amb l’objectiu de convertir visitants de la seva pàgina web en clients. A causa de la meva naturalesa emprenedora, després de treballar a Google, vaig fundar My Content.

 

–Què oferiu com a agència de comunicació?
–Oferim paquets de creació de contingut SEO (amb objectiu de posicionament a Google), i consultoria per a empreses de totes les mides. Els paquets comencen a partir dels cinc articles mensuals i la consultoria des de 10 hores. Això ens permet treballar una estratègia de comunicació orientada a assolir propòsits amb el client, i donar resultats en un període de curt temps. 

 

–El pròxim 16 de febrer, a través del seu canal de Youtube, ha organitzat un esdeveniment on parlarà sobre la utilització del ‘Chat GPT’. Com va sorgir la idea?
–Molts clients ens han preguntat si ChatGPT (una famosa eina que genera contingut automàtic, entre altres coses) substituiria el redactor tradicional. En dedicar-nos a aquest negoci de generació de contingut, hem volgut provar l’eina, a més d’analitzar canvis d’algorisme de Google diferents, i tenim resultats molt interessants.

 

–Podria avançar quins industrials donaran l’opinió sobre aquesta eina?
–A l’esdeveniment comptarem amb els experts Agustín de la Vila (ex-Googler i ex-Revolut), Alexis Crypto (fundador de Conquer Cryptoi el Màster en Desenvolupament Blockchain) i Marcos Conquer (fundador de Fit Generation, un projecte amb un alt impacte en la generació de contingut).


–Quines funcions té l’eina ‘ChatGPT’?
–ChatGPT és el ‘Google’ que ofereix respostes en lloc de resultats. Si necessito, per exemple, saber les principals destinacions turístiques d’Andorra i fer un itinerari d’un dia, ChatGPT m’oferirà un trajecte complet ajustat a allò que necessito, en lloc dels resultats de cerca que Google ens podria donar. Això comporta, doncs, la generació de contingut de forma automàtica per aquesta eina, que ha causat un gran debat entre diferents indústries durant els últims mesos.

 

–Com creu que pot afectar aquesta eina en un país tan petit com Andorra?
–Els petits negocis són els que es podran veure més beneficiats per aquest tipus d’eines. De sobte, et trobes amb un estri que et podrà ajudar en tasques de tota mena: noves idees de receptes per al teu restaurant, polítiques de preus, respostes per a petites preguntes de màrqueting, etc.

 

El pròxim 16 de febrer organitzarà un acte on parlarà sobre la utilització del ‘ChatGPT’.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT