PUBLICITAT

Anna Fernández Reeducadora en autocura, ‘life’ ecoresponsable i professora de ioga

«L’èxit és prioritzar el meu benestar i el de la meva família»

Per Carmen Salas

Després de treballar durant 18 anys com a responsable de vendes a diferents empreses, fa sis anys l’andorrana Anna Fernández (@entretelas.ana) i la seva família van decidir fer realitat el somni de viure en una gran ciutat, on va continuar realitzant una feina molt interessant, però malauradament molt estressant. Fa més d’un any, però, va fer un canvi vital de 180 graus per posar fi a la pressió laboral de tants anys que li estava afectant físicament i mental, tot i ser un gran esportista. De la mà d’una marca de cosmètica sostenible, de la qual és usuària i divulgadora, Fernández ha aconseguit millorar el seu benestar i ser coherent amb la seva filosofia de vida. 
 
–Barcelona li ha canviat la vida?
–Sí, els primers quatre anys vaig continuar amb un ritme esgotador i a través d’una amiga vaig conèixer una empresa de cosmètica i nutricosmètica sostenible que em va ajudar a baixar el ritme. Em va funcionar tan bé que vaig començar a recomanar-la als meus coneguts. Paral·lelament, vaig iniciar-me en la pràctica del ioga i tot em va ajudar a tenir una vida més conscient, més connectada amb mi mateixa. Això em va comportar una crisi de valors perquè llavors treballava en un sector molt contaminant i ho vaig començar a veure incompatible amb el benestar que practicava i divulgava per una altra banda.
 
–I va optar pel seu benestar.
–Sí, per poder conciliar realment sense haver d’escollir entre el món laboral i el familiar. Ara sé el que és gaudir d’una dia a dia slow, de la meva família, i del treball també, perquè m’encanta el que faig.
 
–Per què costa tant canviar encara que sigui per tenir una millor qualitat de vida?
–Perquè la por conviu amb nosaltres, ens fa desconfiar de les nostres possibilitats de canvi, impedeix que sortim de la nostra zona de confort, i també ens fa centrar-nos en els judicis externs i en la incertesa de no saber què passarà. Tot això ens paralitza.
 
–Què s’ha de fer per desactivar aquesta por?
–Confiar en un mateix, en les teves capacitats, i fer petits passos cap al teu somni. No posar-nos objectius molt grans que ens poden frustrar. També és important perseverar, i saber ser autoindulgents, cada dia es pot tornar a començar.

–La pràctica del ioga també ajuda?
–Sempre dic que tinc diferents camins per ajudar a tenir una vida més saludable. Acompanyo des de la meva experiència en combinació amb el ioga i el consum de productes sense cap mena de tòxics, totalment sostenibles per aconseguir que les persones aconsegueixin un benestar que no tenien.

–En aquest camí, suposo que el concepte d’èxit canvia, no?
–La idea de l’èxit evoluciona. Per mi és acompanyar al meu fill a l’escola, dinar amb la meva filla adolescent, poder decidir com organitzaré el meu dia a dia, sense cap exigència externa, i prioritzar la meva salut, el meu benestar i el de la meva família.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT