PUBLICITAT

Norma Lloret Cosmetòloga i naturòpata

«Amb Plasmapen les clientes poden rejovenir uns 10 anys»

Per Carmen Salas

Norma Lloret porta 20 anys cuidant la pell de les seves clientes amb tractaments naturals. Cosmetòloga i naturòpata, el 2017 va crear la seva pròpia marca de cosmètics, Elaboratorie, que uneix tècniques i coneixements ancestrals amb la cosmètica més innovadora. Paral·lelament, Lloret encara té temps per formar personal de centres d’estètica i wellness de Catalunya, Espanya, les Illes Balears, Suïssa, Suècia i fins i tot dels Estats Units. A Andorra fa temps que ofereix el seus serveis a l’spa de l’hotel Abba Xalet Suites de Sispony, on demà farà una beauty afterwork gratuïta durant la qual parlarà sobre Plasmapen, un nou tractament per estimular el col·lagen de la pell.

–Sobre què versarà la xerrada?

–Parlaré sobre benestar i salut per a aquelles persones que volen cuidar-se des d’una visió holística, més natural, que es pot fer a partir dels 25 anys, i més concretament sobre un nou tractament que és una alternativa a la cirurgia plàstica anomenada Plasmapen, per eliminar l’excés de pell, mitjançant una microcauterització que aconsegueix la contracció del col·lagen trencat i l’estimula. D’aquesta manera eliminem, per exemple, les bosses de sota els ulls. Gràcies a aquesta alquímia facial, els efectes són apreciables des de la primera sessió.

–Per fer el tractament, utilitza la línia de cremes d’Elaboratorie?

–Sí, amb els productes de cabina i el manteniment personalitzat que es pot seguir a casa (vitamina C i retinol), en una setmana les clientes poden rejovenir uns 10 anys.

–Ha parlat d’alquímia facial. A què es refereix exactament?

–A què són tractaments naturals basats en els quatre elements. Plasmapen correspondria al foc; el d’aigua es realitzaria amb els cosmètics i un aparell per purificar pells amb molta toxines; el d’aire el faríem amb el Dermapen, i mitjançant l’homeopatia, i l’últim seria el fet amb fils d’or (fribroïna de la seda) autoabsorbibles amb els quals aconseguim recuperar l’elasticitat de la pell.

–Això seria similar als fils tensors de medicina estètica?

–Exacte, estan liofilitzats, amb un col·lagen molt potent anomenat fibroïna que contenen els cucs de seda per elaborar els fils. Hi ha persones que són molt reticents a entrar a un quiròfan per fer-se qualsevol tipus de tractament però que estan obertes a aquest tipus de teràpies molt menys invasives.

–També parlarà de nutricosmètica, oi?

–Sí, hem creat les càpsules Issho, que en japonès significa vida. Porten moltíssim col·lagen, i metilsulfonilmetà, un aminoàcid ensofrat que ajuda a recuperar pells que han perdut la seva brillantor i elasticitat natural. També contenen molts minerals, vitamines... És un tractament molt potent perquè la persona recuperi des de dins el que no li aporta l’alimentació, encara que sigui saludable. El que fem és nodrir la cèl·lula a nivell intern perquè el resultat es vegi externament. Amb Issho aportem més vida a les persones que ho necessiten.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT