PUBLICITAT

Oleg Shindikov Copropietari de la Vinoteca i d'Art-Eventos

«Qualsevol persona pot pintar un quadre en un parell d’hores»

Per Anna Casanova

Oleg Shindikov.
Oleg Shindikov.

Oleg Shindikov, de 31 anys, és copropietari d’Art-Eventos a Andorra, un projecte que va crear fa dos anys amb la seva parella, Julia Shilkna, el qual uneix la creativitat de la pintura amb els tasts de vi. Actualment, aquesta proposta es duu a terme al seu nou local, la Vinoteca, un bar wine on des dels adults fins als més petits poden gaudir de pintar el seu propi quadre.

–Per què va decidir començar amb Art-Eventos?
–La inspiració més gran va ser la necessitat de passar el temps a Andorra, sobretot els dies de pluja, fent alguna tasca productiva. Primer vam començar la meva parella i jo, després vam realitzar l’activitat amb els nostres amics i, finalment, vam arribar a la conclusió que si ells, que no tenen cap experiència en pintura, podien fer-ho bé i alhora passar una bona estona, qualsevol persona podia pintar un quadre en un parell d’hores. Per tant, vam decidir fer-ho realitat.

–Quin és el seu públic?
–En un principi vam començar amb els adults, però després vam veure que els nens i els adolescents també mostraven interès, i actualment estem treballant amb tota mena de públic, sense molta diferència. Cal remarcar que no només oferim vi, sinó que també es pot prendre un refresc. 

–A la gent li agrada?
–Molts venen per curiositat i potser ens diuen que no saben pintar, però quan surten amb el seu quadre estan molt contents. Crec que la pintura és una bona forma de descobrir la teva personalitat.

–Qui dona les classes?
–Normalment nosaltres dos, però tenim una pintora que ens acompanya i ens ajuda, sobretot per donar consell als que no s’atreveixen a agafar el pinzell.

–Cadascú escull el seu quadre?
–Solem oferir una selecció bastant gran d’imatges, i cada persona pot escollir la que més li agrada. Però si a algú li ve de gust, pot venir amb un dibuix preparat i intentar reproduir-lo, ja que nosaltres intentarem guiar-lo amb el que puguem.

–Quins vins ofereixen?
–Habitualment servim la nostra marca de vins italians del nord, que són els que més agraden als clients. Sinó, també podem oferir el vi de la nostra selecció, que pot ser de qualsevol lloc del món.

–Quins dies obren?
–Normalment dos dies a la setmana, el divendres i el dissabte, però si hi ha grups de més de tres persones ens podem adaptar. A la tardor sol haver-hi més interès per part dels grups, ja que s’ha acabat la temporada d’estiu i tothom vol tornar a buscar activitats al país.

–Tenen previstes noves activitats?
–Ara comencem una nova temporada d’esdeveniments i també estem arreglant els horaris. Però sí, estem preparant un tipus d’activitat nova que ensenyarem en unes setmanes. Encara no puc dir en què consistirà, així i tot, serà molt interessant. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT