PUBLICITAT

Euge Oller CEO d'Emprende Aprendiendo

«Volem ensenyar a emprendre d’una forma més entretinguda»

Per Anna Casanova

Euge Oller.
Euge Oller.

Euge Oller és un emprenedor que forma altres emprenedors amb la seva empresa Emprende Aprendiendo. Va estudiar Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i va fer un màster d’emprenedoria i management. La seva experiència al món digital en plataformes com YouTube, on compta amb més d’1.800.000 subscriptors, i amb la creació de cursos, on ja suma 240.000 usuaris a la seva acadèmia, l’ha convertit en una de les figures més rellevants del món del negoci online en l’àmbit hispanoparlant.

–Per què va decidir emprendre en el sector digital?
–Amb 17 anys pujava vídeos a YouTube perquè m’agradava l’skate, i amb aquesta eina em vaig adonar del poder que tenia internet per agregar persones i crear comunitats. A més, gran part de l’interès de les persones s’estava traslladant en aquell moment al món de les xarxes socials. Per tant, vaig veure que era una manera increïble de difondre contingut i coneixement. Quan vaig veure que el meu negoci evolucionava, vaig decidir marxar a viure a Andorra ja que és un país que donar suport a l’empresari.

–Quin és l’objectiu principal d’Emprende Aprendiendo?
–La finalitat és difondre contingut sobre el món empresarial. Els cursos són una forma de fer-ho, però també li donem importància a YouTube i a les xarxes socials. Al final, la missió és que el màxim nombre de persones aprengui sobre el món de l’empresa de forma entretinguda. Per tant, comptem amb la transparència d’elaborar contingut gratuït a YouTube, i qui vulgui profunditzar pot formar-se amb els nostres cursos, els quals no tenen un preu prohibitiu.

–Quin és el contingut dels seus cursos?
–El curs principal que oferim a Emprende Aprendiendo és Sílex. Després d’estudiar, em vaig adonar que no havia après prou per emprendre, perquè a la carrera t’ensenyen més a dirigir una empresa. Per tant, volia trobar una forma d’ensenyar a fer-ho d’una forma amena. Amb Sílex, jo soc qui simplifica aquests conceptes més teòrics, però també comptem amb empresaris i emprenedors perquè ens expliquin els continguts d’una forma més aplicada al món laboral. Per exemple, al curs ha participat el fundador de Vicio, una dark kitchen de Barcelona, experts en Facebook Ads o en crear agències i empresaris que dirigeixen startups valorades en milions d’euros.

–Què aporten els cursos que no es pugui rebre en l’educació tradicional?
–A la carrera d’ADE hi ha molt contingut que no està adaptat al món laboral o que no saps per a què et servirà. Sílex s’ha creat per aprendre a muntar el teu projecte sense malgastar temps o diners, i les classes són de només 10 minuts. En definitiva, és una formació que pots realitzar en el teu temps lliure. Hem construït cada mòdul d’acord amb l’anterior, prenent conceptes de finances, comptabilitat o màrqueting per ensenyar-te per exemple, els tipus de negocis que existeixen o quin encaixa més en la teva situació. Ara, la nostra prioritat és maximitzar la qualitat de Sílex i anar actualitzant-lo, ja que és el nostre gran focus. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT