PUBLICITAT

Bàrbara Tous i Aina Crusat Propietàries de MyCorner

«Pròximament, volem obrir un tercer local i expandir-nos»

Per Anna Casanova

Imatge de les propietàries de MyCorner al seu establiment
Imatge de les propietàries de MyCorner al seu establiment

Bàrbara Tous i Aina Crusat són les propietàries i impulsores de MyCorner, un concepte 360 de restaurant, bakery i cafeteria que, com elles defineixen, elabora fast-good-food, menjar ràpid de qualitat i amb opcions saludables per a qualsevol franja horària. 
 
–Com va néixer el projecte?
–Bàrbara Tous: Tenim més de set anys d’experiència en el sector digital, però ja feia temps que volíem iniciar un projecte totalment diferent i propi. Abans de la pandèmia vam començar a buscar locals on posar en marxa la iniciativa, però no vam trobar l’espai fins després del confinament. Passejant pel Centre Comercial Illa Carlemany, vam veure que hi havia un aparador tancat, vam preguntar si estava disponible, i així va començar tot. Actualment, som sòcies a la meitat de la S.L.

–D’on va sorgir el nom?
–Aina Crusat: L’aparador que estava disponible era molt petit i, a més, es trobava a una cantonada del centre comercial. Per aquest motiu, li vam posar MyCorner.

–MyCorner s’ha expandit?
–BT: Sí, la veritat és que hem tingut molt bona rebuda. Poc temps després d’obrir el primer local a Escaldes, ens va sorgir l’oportunitat d’obrir MyCorner a Grau Roig, concretament a la zona piolet, un autèntic Oasi dins el domini esquiable de Grandvalira.

–Quines són les seves tasques?
–AC: Nosaltres coordinem, portem les xarxes socials i també treballem als dos establiments que tenim juntament amb tres treballadors més a cada local. De moment, no volem deixar de servir, perquè ens interessa aprendre més sobre com funciona el negoci i què podem millorar, ja que pròximament volem obrir un tercer local,  i paral·lelament estem preparant l’expansió a Espanya.

–Estan plantejant alguna novetat?
–BT: Sempre ens estem movent i fent noves col·laboracions, i també tenim molta presència a les xarxes socials. Per tant, estem contínuament pensant en què canviar i fem moltes iniciatives temàtiques. D’aquí poc, traurem el menú d’estiu amb menjars diferents, i aquest any també hem posat a la venda mones de pasqua, les quals s’han venut moltíssim. A més, per Sant Jordi, estem preparant nous productes. Pròximament, també volem prestar un servei de càtering i realitzar esdeveniments a Grau Roig.

-Què tenen que la competència no pugui aportar?
–AC: El més important per nosaltres és utilitzar producte de qualitat. Molts dels aliments que servim, com el guacamole, les salses MyCorner, el sucs naturals o els nostres famosos smoothies els elaborem nosaltres. Per nosaltres la clau radica en oferir un producte de qualitat a un preu molt competitiu. L’espai reduït amb el qual treballem ens obliga a demanar als proveïdors diàriament. A banda, també som molt curoses amb la presentació i volem oferir un concepte on totes les persones puguin gaudir de qualsevol dels àpats, ja sigui algú que es vol cuidar amb una ensalada per dinar o qui vulgui berenar una crep. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT