PUBLICITAT

Esther Fernández Impulsora de Pomponette Events

«L’important és que tothom pugui fer realitat la festa que desitja»

Per Lídia López

L’Esther Fernández és graduada en Turisme i té un màster en Disseny interior. Ha impulsat Pomponette Events, servei centrat en l’organització d’esdeveniments i festes d’aniversari. No obstant això, també està endinsada en dos altres projectes: Bikes4Masai, de caràcter solidari i que recapta fons per comprar bicicletes i introduir-les a la població Masai de Kènia; i Andorra Cycling, que encara s’està coent. 
 
–D’on sorgeix la idea de Pomponette Events?
–Vaig començar fa només cinc mesos, el  setembre de 2021. El món de la decoració sempre m’ha agradat molt, i penso que encaixa perfectament amb el cas concret dels esdeveniments. Gaudia molt muntant les festes d’aniversari pels meus fills i també els babyshowers per a les amigues. Ja fa temps que la Meri de MeriCookie, una bona amiga, em va animar a emprendre un negoci centrat en la decoració d’esdeveniments. Des de la seva botiga fan els millors pastissos temàtics d’Andorra, així que em va proposar fer un tàndem: ella i el seu equip farien els pastissos de les celebracions i jo m’encarregaria de dissenyar la festa i fer-la realitat. La veritat és que no li vaig poder dir que no, i ha resultat tot un plaer treballar amb ella.

–I quins serveis ofereixen?
–A Pomponette Events dissenyem les festes i donem tres opcions diferents als clients per fer-la realitat: el servei de muntatge i decoració integral; de lloguer de mobiliari per a l’esdeveniment; i el d’una festa per emportar, facilitant tots els ítems necessaris per muntar una festa sense haver de renunciar que sigui única i preciosa.

–Què és el més demandat?
–Fins ara, el que més hem fet són muntatges integrals. Queden molt vistosos i els convidats al·lucinen quan arriben a una festa amb aquest tipus de decoració. D’altra banda, per a les edats que hem rebut més peticions són d’entre un i vuit anys. 

–Quines són les temàtiques que més agraden als petits?
–La veritat és que n’hem fet de molt variades fins ara. Moltes famílies es deixen assessorar a l’hora d’escollir la temàtica, però la realitat és que els clàssics mai fallen: els dinosaures, els unicorns, els superherois i les princeses solen ser els més populars i els que trien els clients.

–Com espera que evolucioni el negoci?
–Volem continuar en la mateixa línia d’ara, amb l’objectiu de satisfer tot el ventall de necessitats que puguin tenir els nostres clients: des dels petits detalls personalitzats per aquells que es decantin per l’opció de fer la seva festa per emportar, sense renunciar que sigui personalitzada i molt maca; fins a la creació de grans festes amb decoració, muntatge i un candybar complet per als que trien el disseny integral. Al final, el més important per a nosaltres és que tothom pugui fer realitat la festa que desitja, i per això continuarem treballant incorporant novetats dia a dia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT