PUBLICITAT

Nadine Ladeuix Especialista en massatges i ioga terapèutics

«El cos de la pacient sempre em parla. És un massatge instintiu»

Per Carmen Salas

Nadine Ladeuix va descobrir molt jove que volia utilitzar la seva energia i el seu temps en ajudar a la gent a millorar la seva qualitat de vida corporal i emocional a través dels massatges terapèutics. Aplica diferents tècniques de reflexoteràpia, aromateràpia, sonoteràpia, ioga i massatges apreses en els seus viatges per mig món per ajudar a les seves pacients, a qui tracta de manera personalitzada, a que trobin l’equilibri i tornin a connectar amb elles mateixes. Després de molts anys treballant en diverses consultes d’Andorra, el confinament li va permetre donar suport a molta gent fent classes gratuïtes de ioga terapèutic online i, atesa la gran demanda que va tenir, va decidir obrir consulta pròpia a casa seva.

Quins tipus de tractaments fa?

A cada país on he estat he estudiat el massatge terapèutic del lloc. Treballo molts de molts tipus: l’egipci (amb olis essencials sagrats) el tailandès, el xinés, el coreà, el japonès, el tibetà, el californià... Faig tractaments energètics (descontracturants, d’equilibri energètic dels xacres, de relaxació, Shiatsu, etc.) i també tractaments zens anti-estrés amb aromateràpia, sonoteràpia i reflexologia, segons la pacient.

Què és el ioga terapèutic?

Permet que a la pacient que ve per tractar-se li pugui recomanar uns moviments de ioga que pot fer amb mi o a casa seva per millorar la seva salut. Busco el meridià o l’òrgan del cos que no està funcionant bé i intento desbloquejar-lo a través dels moviments del ioga, la meditació, el cant, la sonoteràpia, etc.

Quines problemàtiques treballa principalment?

El que més faig són tractaments antiestrés, de millora postural, de drenatge segons els punts d’acupuntura i els meridians (sense agulles), tractaments detox, psicoemocionals a través del massatge cranial, és a dir, treballo les energies del crani per equilibrar els fluxos interns i ajudar a la pacient a trobar l’equilibri.

Quin és el perfil de la seva clientela?

Treballo únicament amb dones, sempre m’ha interessat molt ajudar-les a nivell psicoemocional, hi tinc més filling, i és en el que m’he especialitzat.

I com son els tractaments?

Quan rebo una nova pacient, sempre dedico els primers minuts a saber què necessita i personalitzo el massatge. A més, mentre el realitzo el cos de la pacient sempre em parla i noto els punts febles i si necessita més o menys temps de treball. És un massatge instintiu.

Les pacients s’obren a parlar dels seus problemes amb facilitat?

Sí, encara que ajuda molt com m’adreço a elles. Ho faig amb molta delicadesa, intento que se sentin en confiança, i si la persona està disposada, ho pot fer. Certament, és el que passa la majoria de vegades. La gent ve demanant ajuda, a vegades acaben plorant i això em toca l’ànima.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT