PUBLICITAT

Joel Torres Copropietari de Synergic games i cocreador del joc de taula ‘Harakiri Blades of Honor’

«La història barreja la fantasia amb el Japó de l’època feudal»

Per Laia Bautista

Joel Torres amb la camiseta promocional del joc.
Joel Torres amb la camiseta promocional del joc.

L’andorrà Joel Torres és copropietari de Synergic Games i cocreador del joc de taula de campanya Harakiri Blades of Honor, destinat per a un màxim de quatre persones. La història se centra en el Japó feudal i inclou elements de fantasia. La primera remesa del joc donarà el tret de sortida el maig del 2023.
 
–En què consisteix el joc?
–Es tracta d’un joc de campanya de fins a quatre persones, els quals a través de diverses partides connectades, agafen el rol d’un personatge per poder guanyar el joc. 

–Quina és la trama de la història?
–La història barreja la fantasia amb el Japó de l’època feudal. La trama se centra a acabar amb el líder demoníac que ha assassinat l’emperador japonès, fet pel qual els jugadors encarnen el paper del bàndol de la resistència amb l’objectiu de tornar la pau a tot el Japó.

–Quantes persones conformen el projecte?
–Gairebé una quarantena de persones s’ha implicat en la creació del joc de taula mentre els quals hi ha l’equip de desenvolupadors, artistes il·lustradors, escultors internacionals de molt de prestigi que han realitzat les peces del joc, un escriptor especialitzat en narrativa de fantasia, col·laboradors per a les xarxes socials i assessors professionals sobre cultura japonesa.

–És el primer cop que crea un joc de taula?
–Sí, és la primera vegada que des de la companyia Synergic Games treballem en la creació d’un joc de taula i esperem que sigui el primer de molts més. 

–Quan vau començar el projecte?
–Fa cinc anys que vam iniciar el projecte, tot i que jo només fa un any i mig que hi estic involucrat.

–En quin punt del procés us trobeu?
–El 13 de desembre vam acabar la campanya de mecenatge en la qual s’hi han adherit més de 4.000 persones. Gràcies a ells, ara comptem amb els fons necessaris per continuar amb el desenvolupament del joc, la creació, la producció i el testatge d’aquest. Per això, la primera remesa del joc, que preveiem que sigui el maig del 2023, serà pels mecenes.

–Els materials amb els quals es produirà el joc, respecten el medi ambient?
–Tots els elements imprimibles del joc estaran disponibles a través de la web www.synergicgames.com així, el mateix consumidor, podrà decidir si imprimir-los o bé, utilitzar-los de guia mitjançant un dispositiu electrònic.

–Teniu la intenció de seguir creant més jocs de taula?
–Definitivament sí, tenim la intenció de seguir creant més jocs i d’ampliar el joc que actualment estem produint. Amb aquest primer hem tingut una acollida molt important a través de públic internacional, així que si complim les expectatives dels mecenes, seguirem creant. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT