PUBLICITAT

David Martínez Cofundador del canal Everlastream i vicepresident de Frikis Andorra

«El canal d’Everlastream no seria res sense la seva comunitat»

Per Laia Bautista

Martínez al set up del canal Everlastream.
Martínez al set up del canal Everlastream.

El vicepresident de Frikis Andorra, David Martínez, juntament amb la Meritxell Martínez són la parella fundadora del canal de videojocs Everlastream de Twitch. Actualment, col·laboren com a presentadors a l’empresa What you play per la Lliga de Fortnite que s’està duent a terme al país. A més, el 28 de gener el canal complirà dos anys.
 
–Quina és la dinàmica del canal?
–Ens centrem a jugar a tota mena de videojocs en directe, tot i que, alguns cops també parlem de temes d’actualitat o interpretem partides de rol; sempre, però, amb molt d’humor.

–Quan vau crear-lo i amb quin objectiu?
– Jo i la meva parella, la Meritxell Martínez, som els membres del canal, juntament amb els nostres gats que moltes vegades envaeixen l’escena, a més, per descomptat, de la nostra comunitat. El 28 de gener farà dos anys que vam crear el canal. El motiu pel qual vam crear-lo va ser per passar-ho bé i entretenir a les persones que vulgui’n sumar-s’hi.

–Què significa Everlastream?
–Consisteix en un joc entre dues paraules angleses: streaming que vol dir «reproducció en línia» i everlasting que significa «sempiterno». Per a nosaltres, aquesta combinació de paraules, reflecteix les nostres ganes de seguir fent coses tant per al canal com en altres aspectes de la nostra vida.
  
–Com és el logotip del canal? I quin significat té?
–El logotip, dissenyat per la Meritxell, consisteix en un comandament de videojocs de color lila (que simbolitza la temàtica del canal), amb un casc vermell d’orcs (referència a l’afició que tenim ambdós per als cosplays), amb unes taques de color de fons que representen la nostra creativitat. A més, el logo ens agrada tant fins al punt que els dos el tenim tatuat.

–Quants seguidors teniu i quant guanyeu? 
–Actualment tenim uns 1.600 seguidors. No és una xifra gaire elevada, tot i que tenim unes 35.600 visites al canal, 2.150 hores d’emissió i unes 25.900 hores acumulades en temps de visualització, motiu pel qual ens motiva a seguir treballant pel canal. D’altra banda, els ingressos a Twitch són variables i, normalment, cada mes guanyem una mica de diners.

–Heu fet col·laboracions? Amb qui?
–Sí que hem fet col·laboracions tant amb altres canals de Twitch com amb l’associació de Frikis d’Andorra. De fet, actualment som presentadors de l’empresa What you play per la Lliga de Fortnite que s’està duent a terme al país.

–Quins projectes futurs teniu?
–No ens volem fixar metes molt ambicioses, sinó que preferim centrar-nos en el present i en el que podem anar millorant dia a dia. Per això, volem continuar treballant amb el nostre canal a més de seguir col·laborant amb entitats i Frikis Andorra per veure fins a on pot arribar el projecte d’Everlastream. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT