PUBLICITAT

Víctor Toro Estilista i cofundador de Salón Toro

«El secret és escoltar a les clientes, i fer bons diagnòstics»

Per Carmen Salas

Marcelo Aquilio
Marcelo Aquilio

El secret de l’èxit de les perruqueries Toro està sens dubte en el savoir faire i l’atenció personalitzada dels tres germans fundadors (Victor –a qui hem entrevistat–, José i Eva), que els han convertit en estilistes de confiança de moltes celebrities i els seus salons en un centre de referència de Barcelona. Van obrir el primer Salón Toro l’any 1995 al carrer Calvet de Barcelona, i des de llavors no han parat de créixer. Actualment tenen vuit salons més a la capital catalana, acaben d’inaugurar un altre a Andorra, i tenen nous projectes a Madrid, Miami, Mònaco i Dubai. Tanmateix l’èxit no els ha allunyat de les clientes, a les quals continuen atenent personalment, així com formant nous estilistes del cabell.

–Tres germans perruquers, suposo que crida l’atenció.

–Sí, ens ho comenten molt (riu). Vam començar pràcticament a la vegada, ens vam formar a Londres, a l’escola de Vidal Sassoon, i després van obrir el primer saló. Sempre junts. Tots tres atenem a les clientes, cadascun en un dels salons, i portem el negoci en harmonia.

–Què ofereixen per haver-se convertit en perruquers de referència?

–Jo crec que el nostre secret és escoltar a les nostres clientes, cuidar-les, oferir-les un tracte únic i personalitzat, i sobretot fer bons diagnòstics com per saber el que necessiten.

–I ara tot just fa un parell de setmanes que han obert saló a Andorra. Per què?

–Sí, al Centre Onyx de la Perfumeria Júlia, a l’Avinguda Meritxell. Primer de tot, perquè Andorra ens encanta, i també perquè tenim moltíssimes clientes del país que fins ara havien de baixar a Barcelona per ser ateses.

–I quin ‘feedback’ han rebut fins ara?

–Molt bo. Tant, que ja tenim en ment fer un projecte més gran, també de la mà de Júlia, amb cabines personalitzades i que ofereixen més privacitat, a més dels tocadors habituals.

–A Andorra també oferiran un servei molt cuidat a les núvies, a l’igual que a Barcelona?

–Sí, de fet estem en contacte amb algunes wedding planners del país per oferir un servei complet; les pentinem i maquillem, tant a elles com a les convidades.

–A vostè què és el que més li agrada fer?

–M’agrada molt tallar, i fer diagnòstics de color. A més, he creat la meva pròpia línia de cura capil·lar amb la col·laboració de Perfumeria Júlia, elaborada amb ingredients naturals, 100% vegana, per cuidar el cabell i el cuir cabellut.

–Els seus salons tenen una estètica molt cuidada, són espais de luxe que s’allunyen de la perruqueria convencional. Per què?

–Soc un apassionat de la decoració, i m’agrada involucrar-me en els projectes de decoració de les nostres perruqueries. Sempre hem intentat que cada saló tingui la seva personalitat, lluny de l’aire típic d’una perruqueria. És un concepte més ampli. Alguns dels nostres salons es troben en cases antigues restaurades amb jardí. M’agrada que mentre les clientes són ateses, al seu voltant passin coses.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT