PUBLICITAT

Janette López i Xaila Silva Esteticistes i fundadores de Lipotherm Center

«Els tractaments han de tenir resultats, sinó no els fem»

Per Carmen Salas

Janette López i Xaila Silva, amb una àmplia experiència professional, es van conèixer fa més d’un any en el centre d’estètica on treballaven i van connectar de seguida. Tant, que poc temps després, i amb un tercer soci, van decidir obrir el seu propi negoci, on ofereixen un tractament integral de bellesa per cuidar la pell mitjançant tractaments estètics i de teràpies alternatives (massatges, reflexologia, etc.) aspectes externs i interns dels seus clients.

–Van saber de seguida que volíeu treballar juntes?

–Sí, va ser un enamorament a primera vista (riuen). De seguida vam veure que teníem la mateixa visió professional i això ens va empènyer a obrir Lipotherm Center, el nostre centre de bellesa, el passat mes de setembre.

–Què ofereixen exactament?

–Un tractament personalitzat i sempre a partir d’un diagnòstic previ per aconseguir els objectius marcats. Si a partir del diagnòstic, les característiques i salut dels clients veiem que el tractament no assolirà la meta, preferim no fer-lo. La premissa que els tractaments han de tenir resultats ens defineix, i per això la clientela ens ha seguit i recomanat.

–En la pràctica, què suposa?

–Aquesta fusió de la part estètica i les teràpies alternatives es concreta en la combinació de tractaments d’estètica avançada per tractar l’envelliment de la pell, així com reductors, de remodelació, etc., amb teràpies que busquen no només resoldre els efectes que tenen a la pell diversos problemes, sinó esbrinar quins són i intentar resoldre’s. Un tractament integral, en definitiva. Per aconseguir-ho, a més, compten amb la col·laboració d’una dietista per ajudar els nostres clients a fer un canvi més profund que els ajudi a veure’s millor. Si a l’aparatologia li sumem l’aprenentatge d’hàbits alimentaris més saludables, el canvi serà més complet.

–Quan una persona arriba al seu centre acostuma a tenir clar el que necessita?

–Hi ha una mica de tot, des de la persona que ve molt enfocada sobre el seu problema i que «Els tractaments han de tenir resultats, sinó no els fem» Gent corrent vol solucionar, a les que arriben i el que ens comenten no és el que necessiten. Per això per a nosaltres és tan important realitzar un diagnòstic previ a qualsevol tractament, facial i/o corporal, perquè a partir d’aquest concloem el tractament que s’ha de fer.

–Quins són els tractaments més demanats?

–Les neteges, prevenir i corregir signes d’envelliment, treballar la pèrdua de fermesa que va ocasionant el pas de temps, les arrugues, etc. En ocasions, les clientes no tenen una bona rutina a casa, i les ensenyem a ferla correctament.

–Quina projecció tenen vers el futur?

–Som molt emprenedores i ens agrada envolucionar. Ara estem fent un curs de Shiatsu per ampliar la cartera de serveis, i en el futur també volem col·laborar amb una doctora per oferir als nostres clients un servei de medicina estètica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT