PUBLICITAT

Andrea Regadera Instragramer

«A Andorra faltava un punt de trobada on buscar restaurants»

Per Andreu Rubert

Andrea Regadera
Andrea Regadera

Andrea Regadera és una usuària del compte a Instagram Regadera foodie, amb prop de 4.000 seguidors. A la xarxa penja ressenyes dels restaurants que visita, curiositats sobre el món de la gastronomia, nous termes sobre menjars i utensilis de cuina i un mapa del país amb els restaurants més recomanables. Tot i que no es planteja cap objectiu a futur amb el perfil ha tingut èxit a les xarxes, ja que va començar al gener. 
 
–Com surt la vostra passió pel món de la gastronomia?
–L’objectiu que tinc amb el compte és ajudar dins d’aquest món, tant a les persones que no saben on anar a menjar com als mateixos restaurants que es volen donar a conèixer. Llavors, vaig obrir aquest compte perquè tinc el costum de comentar-ho i fotografiar-ho tot, ho guardo en carpetes i després faig llistes del que m’ha agradat i el que no. Un dia vaig pensar que, ja que ho feia, havia de compartir-ho. Sembla que la idea va agradar perquè cada dia em segueix més gent, m’escriuen per preguntar-me on menjar i això em transmet que estan contents.

–Com neix el perfil a Instagram de Regadera Foodie?
– Jo normalment buscava per Instagram llocs on anar a menjar, perquè m’agradava tastar coses noves i al final sempre acabava anant als mateixos llocs. Vaig veure que a Andorra faltava un punt de trobada on buscar restaurants i veure opinions sinceres, i per aquí va sortir la idea. Després ha anat evolucionant i ara no sols faig ressenyes del que he provat i m’ha agradat, sinó que també indico quins plats penso que són els must que els anomeno jo, que són aquells que no et pots perdre.

–Quin tipus de contingut realitza al seu perfil i com és el procés de creació d’aquest?
–El fet d’introduir un nou tipus de contingut al perfil ho he anat fent sobre la marxa, al principi només realitzava ressenyes, feia una o dues a la setmana i durant la resta dels dies no publicava res. Però a poc a poc, sobretot amb els stories d’Instagram, vaig anar posant curiositats relacionades amb el menjar i que la gent responia molt bé i ara directament em pregunten quan vaig a publicar alguna cosa a xarxes. Per tant, m’he fet un calendari per tal de tenir contingut cada dia relacionat amb curiositats del menjar, amb diferents seccions com el sabies què?, el foodie origen de, el diccionari foodie i moltes més que em venen sobre la marxa. Jo les provo i si veig que a la gent li agrada i tenen interaccions, les deixo com fixes.

–Quines són les seves perspectives de futur amb el compte?
–Mai m’hauria imaginat que el meu perfil pogués créixer tant en poc de temps, perquè realment tot ha estat molt ràpid, vaig començar al gener d’aquest any. No he tingut aspiracions concretes sobre el perfil i continuo sense tenir-les. El que he descobert en aquest camí és que aquest món m’encanta, però tal vegada m’agradaria tenir algun espai a algun mitjà per poder compartir les meves impressions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT