PUBLICITAT

Víctor López 'Vitolo' Porter a l'Atlètic Escaldes i Tik-toker

«Vaig començar a fer contingut en ‘Tik-tok’ sense cap intenció»

Per Andreu Rubert

Víctor López
Víctor López

Porter de l’Atlètic Escaldes i Tik-toker amb vora 125.000 seguidors a aquesta xarxa social. Víctor López Medel és un malagueny que resideix al Principat com a integrant de la plantilla de l’equip escaldenc. Però, on és realment conegut és a les xarxes socials tant a Tik-Tok com en Instagram. Vitolo, el seu nom a internet, basa el seu contingut en la vestimenta, concretament en la del Regne Unit de l’època de la Revolució Industrial, un context molt popular actualment per la sèrie de Netflix Peaky Blinders. 
 
–Com li va sorgir la idea de bolcar-se en les xarxes socials, més concretament en Tik-tok?
– Vaig començar a fer contingut en Tik-tok sense cap intenció, simplement vaig pujar un vídeo del meu canvi de vestimenta. Per a ser el primer vídeo vaig rebre bastant suport, i em van parlar algunes persones per Instagram per veure on podrien trobar la roba, complements, etc. Després del segon vídeo responent qüestions sobre la meva vestimenta, em vaig llevar l’endemà de pujar-ho ja tenia mig milió de visualitzacions. Va ser on realment vaig dir, «a la gent li interessa la meva vestimenta més del que em podria imaginar».

–Per què vas triar com a tema principal en els teus vídeos, la vestimenta estil Peaky Blinders?
–La sèrie es basa en la vestimenta dels anys 20, i és en la que jo m’enfoco, vaig pensar que podria generar molta intriga. Arran de pujar els meus primers vídeos, van començar a parlar-me persones que portaven anys en aquesta moda, i van començar a ensenyar-me moltíssimes coses i a donar-me consells, els quals ara els transmeto als meus seguidors mitjançant el meu contingut. És un tema molt complet i extens, jo tot aquest contingut el tinc resumit en menys d’un minut fins i tot menys de 30 segons. 

–Com vas acabar a Andorra?
–Amb 16 anys em va sortir l’oportunitat d’anar-me a viure a Itàlia i em vaig anar sense pensar-ho a viure l’aventura. Vaig estar dos anys en diferents ciutats jugant en Nàpols o Sicília. Per la Covid es va suspendre la lliga a Itàlia, i al febrer de 2021 em va sortir l’oportunitat gràcies al meu germà Teté. ell ja jugava a Andorra i coneixia el país i la competició, abans de venir-me a jugar a Andorra a l’Atlètic Club Escaldes, en primera divisió Andorrana, òbviament no vaig desaprofitar l’oportunitat de venir-me aquí.

–Què penses del país?
–Em queda molt per conèixer, m’encanta el país, encara que jo sigui de Màlaga. M’agrada molt la muntanya. És un país molt més controlat per la seva baixa població, em sento molt segur i ben acollit entre les muntanyes. Els paisatges que hi ha són impressionants, amb molta tranquil·litat i ningú et molesta, en comparació a viure en la costa. És un país en el qual m’agradaria viure, és molt acollidor i no el descarto per a un futur, ja que ara estic centrat en el futbol i la meva intenció és arribar molt alt a nivell esportiu, però en un futur m’agradaria continuar sumant a aquest país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT