PUBLICITAT

Àlex Coll Director esportiu del Club Padel Prestigi

«El pàdel enganxa molt. Un cop el proves, no pares de jugar»

Per Carmen Salas

L’Àlex Coll porta quasi la meitat de la seva vida jugant al pàdel o ensenyant-lo. Apassionat de l’esport en general, aquest llicenciat en ADE s’ha pres molt personalment acabar amb el mite elitista d’aquest esport i donar a conèixer els importants beneficis que té per a la salut però també com a potenciador de la nostra vida social.

Quan es va inaugurar el Club Padel Prestigi?

Oficialment, encara no s’ha inaugurat. Esperem poder-ho fer a la primavera, quan la situació millori. Ara bé, el passat 24 de desembre, amb l’arribada del Pare Noel, vam decidir obrir les portes.

Quantes pistes té?

Actualment tenim dues pistes, encara que a finals de gener/principis de febrer segurament tindrem una altra. Serà la més espectacular, una pista World Pàdel Tour panoràmica amb unes vistes increïbles de tota Andorra. A més, a les instal·lacions hi ha un spa, un gimnàs, un parc infantil, una zona de massatges i un solàrium que donen més valor i acaben de complementar el club.

On estan situades?

En ple centre d’Andorra, a l’àtic de l’hotel Mercure.

Quins són els seus objectius a curt termini?

A priori, acabar la tercera pista, i crear un club que a més d’esportiu també sigui social; que possibiliti quedar per fer tornejos però també per veure tots junts el World Pàdel Tour. Per sobre de tot, volem que la gent conegui el pàdel i faci esport; si es practica en equip, és més fàcil que arribin la motivació i la constància.

Crec que voleu organitzar campionats importants.

Sí, volem crear tornejos i campionats on la gent no només vingui a jugar a pàdel, sinó que després es quedi a veure altres partits, fer una barbacoa tots junts, prendre uns mojitos, anar a l’spa, etc. A la llarga esperem poder crear algun torneig a nivell internacional i que la gent que participi es quedi a l’hotel i aprofitis per fer compres al país.

Creu que com a país podríem participar al World Padel Tour?

Ara mateix ho veig complicat. Andorra és un país petit i la probabilitat que hi hagi un esportista d’elit és menor. A més, és un país d’hivern i potencia molt més els esports de muntanya com ara l’esqui. No obstant, des del club treballarem de valent amb la nostra escola per intentar preparar a futurs competidors.

Hi ha molts seguidors d’aquest esport a Andorra. Per que creus que passa?

Perquè és un esport molt social, que s’aprèn molt ràpid i enganxa moltíssim; un cop l’has provat ja no pares de jugar.

Hi ha qui diu que és un esport elitista. Què els diries per convencer-los del contrari?

Fa anys, potser sí, però ara hi juga tot tipus de gent. No és un esport excessivament car pel que fa a l’equipació; i les pistes tenen uns preus molt assequibles. Nosaltres tenim preus des de 5,50 €/persona i una hora i quart.

Creu que es un esport per a tothom?

Totalment. Tinc alumnes des dels 3 fins als 82 anys, així com alumnes amb capacitats especials, ja que el pàdel els ajuda a millorar la seva coordinació i sociabilització.

 

A finals de mes tindran una pista panoràmica amb unes 'vistes increïbles' d’Andorra

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT