PUBLICITAT

Andrea Saladie 'Influencer', 'youtuber' i propietària d’Àrtic Andorra

«Àrtic Andorra és un local que va més enllà d’una cocteleria»

Per Carmen Salas

Potser pels anys dedicats professionalment a la dansa, l’Andrea Saladie parla amb una determinació que no estem acostumats a trobar en una jove de 23 anys. De ben segur que això i l’emprenedoria apresa a casa seva és el que la van portar fa més d’un any a fer-se amb un local al centre d’Andorra i transformar-lo en una cocteleria que ningú s’hauria de perdre.

Per què va decidir obrir el seu primer negoci a Andorra?

El meu germà viu aquí des de fa temps i sempre que venia a visitar-lo no trobava cap local on m’acabés de sentir còmoda quan sortíem a prendre una copa. Llavors, vaig decidir que l’obriria jo.

I perquè un cocteleria?

Bé, no és només una cocteleria. Àrtic Andorra (@articandorra) és un espai on poder dinar amb amics o la família, prendre una cervesa amb una tapa selecta després de la feina o passar a prendre un còctel, una copa de vi o una de cava després de sopar. A més, tenim un zona on es pot fumar amb shisha, una opció que no existia a Andorra. És un local per a tothom: amics, companys de feina o famílies.

Algú diria que no és la millor època per obrir un negoci.

Bé, és que el local el tinc des de fa un any i mig, però el confinament ens va agafar quan just havíem aconseguit els papers per poder començar la reforma i clar, ens hem hagut d’adaptar a la nova situació i tot el procés s’ha allargat fins que el vam poder obrir. Finalment el vam inaugurar el passat 28 de desembre.

I què tal va anar?

Molt bé. Va arribar un moment que no vam poder deixar passar més persones. Estic molt contenta, perquè tenint en compte quina és la situació actual, de moment anem bé.

A més d’aquest negoci, vostè també és influencer i pel que he sentit amb molts seguidors.

Sí, la veritat és que tot ha anat molt ràpid. Vaig començar al passat més de juliol i en 10 dies ja tenia dos-cents mils followers. Ara estic a punt d’arribar als quatre-cents mil.

I quina és la clau d’aquest èxit tan immediat?

Sóc molt natural i transparent. Haig de dir que la meva parella també es youtuber i va ser ell qui em va animar a donar el pas, perquè sóc molt tímida, però ara estic súper contenta, tinc uns fans que són un amor, zero hate, que era el que jo volia.

No esgota haver de pujar material nou constantment?

Crec que no és una feina que pugui fer tothom. Jo, des que m’aixeco puc publicar qualsevol cosa, ho tinc molt naturalitzat. Hi ha gent que es pot fixar en el que fan els altres però no és el meu cas, sóc una mica artista i això també ajuda.

En quin sentit?

Doncs mira, ara estic preparant una cançó que si tot va bé la donaré a conèixer ben aviat. L’estil és una mica reggaeton, però una vessant més suau.

 

Àrtic Andorra obre de les 12 del migdia a les 12 de la nit i és per a tots els públics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT