PUBLICITAT

Alex Soldevila Marqueting Manager del Hard Rock Cafe Andorra

«La nostra oferta gastronòmica i musical agrada a tothom»

Hard Rock Café Andorra
Hard Rock Café Andorra

El Hard Rock Café (HRC) d’Andorra va obrir fa tres anys en ple cor del Principat. En aquest temps, el reconegut cafè-restaurant musical s’ha guanyat tant als residents com als visitants amb una oferta gastronòmica exquisida i apta per a tot tipus de clients i de totes les edats. Tot maridat amb originals còctels i la millor música en directe.

Com valoreu l’experiència d’aquests tres anys?

Estem molt contents, tenim una oferta transversal que agrada a tothom: joves, parelles, famílies amb nens. No tenir un perfil de client en concret ens beneficia i la gent ho agraeix.

Fa uns mesos vau renovar la carta i vau incloure una àmplia oferta de plats healthy, vegans, vegetarians... Per què?

Perquè al HRC sempre hem tingut molta sensibilitat vers les intoleràncies i al·lèrgies. Sempre hem estat molt curosos amb els protocols per evitar la contaminació creuada d’aliments. I en la nova carta, hem apostat per ampliar-la amb menjars vegans, vegetarians i per celíacs, sobretot.

També heu inclòs còctels amb i sense alcohol, suposo que per diversificar l’oferta nocturna com a local de copes.

Sí, estem impulsant la idea que el HRC no és només un lloc on venir a menjar, sinó que també disposa d’una àmplia varietat de còctels.

La música és un dels punts forts del restaurant. Ara esteu fent les DJ nights. Què són?

Son sessions temàtiques amb el DJ J-Nano les nits de divendres i dissabtes durant el mes de setembre. A més, per la consumició d’un còctel, el reomplim gratuïtament. És una oferta atractiva per al que volen escoltar bona música, sense haver de sopar aquí.

Però teniu una programació musical més àmplia, oi?

La música forma part del nostre ADN. Abans de la pandèmia teníem música en directe de grups nacionals i internacionals. I ja l’hem recuperada. Val a dir que al HRC apostem pels músics locals i col·laborem amb l’escola Relative Music. Els cedim l’escenari perquè el jove talent andorrà pugui començar a tenir contacte amb públic en directe, i estem molt orgullosos.

Suposo que la gent agraeix aquests moments de “normalitat”.

Molt. La gent pot gaudir de música en directe mentre sopa, amb les màximes normes de seguretat. Entre d’altres mesures, no agafem taules de més de 10 persones, demanem voluntàriament als clients els seus noms i telèfons, per poder establir una traçabilitat en cas de ser necessari, i hem reduït l’aforament de 320 a 80/90 coberts, més del 50%.

A més de les musicals, col·laboreu amb altres entitats andorranes.

Sí, a l’octubre tenim un acte amb l’Associació de Càncer de Mama d’Andorra. Vendrem un pin i també farem una nit especial per recollir donatius. Sempre estem oberts a ajudar.

Us heu plantejat obrir algun altre restaurant al país?

De moment no, però a la temporada d’hivern obrirem una botiga amb productes de merchandising a l’Avinguda Meritxell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT