PUBLICITAT

Adrián Lucena creador de Lucenathor

«La gent jove amb més talent 'online' es troba a Andorra»

Per Carmen Salas

Lucenathor
Lucenathor

Lucenathor és una empresa de màrqueting digital creada per Adrián Lucena. Després de comprovar que molta gent seguia els seus treballs en el sector del màrqueting en línia, durant la quarantena va donar un pas més i va començar a monetitzar-lo amb un servei que fins ara ningú havia proposat en aquest àmbit: una plataforma on ofereix el millor contingut per començar a treballar online.

Quins serveis oferiu?

Oferim dos tipus de serveis: el primer i més important és la ComuniApp, una plataforma desenvolupada amb una nova tecnologia anomenada PWA (progressive web app) on oferim el millor contingut per començar al món digital: diferents mètodes de monetització en línia, des de la creació de jocs Android, dropshipping, ingressos amb Youtube, amb Twitter, màrqueting d’afiliació, creació de botigues a Shopify, etc. És un punt de partida immillorable per a tots aquells que volen estalviar-se anys d’aprenentatge pel seu compte, una opció que als meus inicis, al 2012, vaig trobar molt a faltar.

I el segon?

És un curs intensiu exclusiu de vuit hores més la creació de botigues personalitzades ja amb facturació amb el nostre equip on s’explica com funciona el nostre mètode. És per a clients més ambiciosos i inversors que volen iniciar-se en un negoci complementari al seu. Facturaran amb la seva botiga des del primer dia, sense haver de passar per tot el procés que comporta trobar un producte, provar que funcioni, comprar un stock, etc.

La botiga es lliura ja facturant durant el curs. En alguns casos, hem lliurat botigues amb una facturació superior als 2.000 € al dia.

Quins són els que tenen més demanda?

Sense cap mena de dubte, la Comuniapp, ja que per 9 euros al mes pots estalviar-te moltes barreres i obstacles que qualsevol persona que s’inicia en aquet mundillo tindrà al 100%. Com es pot instal·lar en qualsevol dispositiu, ja sigui un mòbil, tauleta o PC, és molt accessible i intuïtiu. A més, el contingut s’actualitza cada setmana (més de 80 vídeos, articles, entrevistes, anuncis analitzats a fons, top 5 de productes setmanal, entre d’altres).

A qui van adreçats el vostres serveis?

A tot el món que es vulgui iniciar en el món de l’e-commerce, des de gent sense cap mena de coneixements fins a perfils més avançats. 

Per què s’ha instal·lat a Andorra?

Quan era petit vaig venir molt amb els meus pares i sempre em va agradar molt. Cada cop que creuava la frontera era com «Wow!, estic en un altre món tan diferent al meu (Barcelona)». Venia molt sovint, vaig fer amistats i a més la flexibilitat dels impostos era molt més favorable; a més, estic tan sols a dues hores de la meva família. Definitivament, vaig trobar el meu lloc a Andorra. A més a l’hora de fer negocis s’està creant un ecosistema perfecte per a totes les persones amb bones idees i emprenedores. Crec que ara per ara, a Europa no hi ha un lloc millor per trobar gent jove amb talent i enfocada al sector en línia.

www.lucenathor.app

[email protected]

 @lucenathor

 

 

 

     

     

    Comenta aquest article

    PUBLICITAT
    PUBLICITAT