PUBLICITAT

Jordi Torres Director dels Cinemes Illa Carlemany

«A partir del 26 de juny tornarem a tenir estrenes»

Per Carmen Salas

El Jordi fa sis anys que dirigeix els cinemes del centre comercial d’Escaldes-Engordany, però porta 30 anys al món del cel·luloide: ha fet d’acomodador, d’operador de cabina cinematogràfica i de gerent, entre d’altres llocs, dels cinemes Modern a Andorra, fins que al 2014 va assumir la responsabilitat actual. La seva pel·lícula favorita no podia ser una altra que Cinema Paradiso.

Com us va afectar la pandèmia?

Com totes les empreses van haver de baixar la persiana i ens ha afectat molt perquè són gairebé tres mesos que hem estat sense ingressos, però confiem que amb la reobertura, que va ser el passat 5 de juny, tot millori i puguem continuar oferint un espectacle com és el cinema a la gent del país.

Quines mesures de seguretat heu hagut d’implementar?

A primera hora del dia ve una empresa a netejar i desinfectar les sales i després de cada sessió nosaltres també desinfectem. Pel que fa a la distància de seguretat, deixem dues butaques buides als costats, dues per davant i dues per darrera de cada grup familiar o parella que vinguin. A les sales no cal portar mascareta, però a les zones comunes, sí.

Això vol dir que ara ocupeu les sales amb menys persones.

Sí, entre un 30-35% en funció de si són més grups familiars o parelles.

Com s’ho han pres els clients?

Al principi amb sorpresa, ja que s’ha de fer un recorregut marcat, i no es poden moure lliurement com abans, però en general tothom està molt content i ens agraeixen l’esforç que hem fet per poder reobrir els cinemes.

I manteniu les mateixes sessions que abans?

No. Obrim de dimecres a diumenge i fem tres sessions en comptes de quatre perquè ens doni temps a netejar les sales. I continuarem així encara que s’obrin les fronteres. La nostra prioritat és donar el millor servei, ja que som l’únic cinema del país, i que la gent que vingui se senti segura perquè prenem totes les mesures de seguretat indicades.

Crec que també heu baixat el preu de les entrades.

Sí. Atès que no hi ha pel·lícules d’estrena des del 13 de març, estem tirant de clàssics com La princesa prometida, Los goonies, i algunes sagues com Tiburón, Regresoal futuro,Fast&Furious i Mad Max. A més, per prioritzar la venda d’entrades en línia les hem posat a tres euros.

Quan creieu que podreu tornar a tenir pel·lícules d’estrena?

En principi, les distribuïdores començaran a estrenar pel·lícules entre el 26 de juny i el 2 de juliol. Nosaltres treballem amb totes les distribuïdores espanyoles, per tant, també començarem en aquestes dates.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT