PUBLICITAT

Pau Augé Advocat, assessor jurídic i raper

“Andorra és un país únic al món: es ven sol”

Per Carmen Salas

Com aconsegueixes fer conviure les facetes d’advocat, assessor jurídic de diverses empreses i raper?

Abans de la meva dedicació a temps complert a l’assessoria jurídica, la meva carrera musical concentrava una part més gran del meu temps. Ara, busco estones de descans i els caps de setmana per composar, fer publicacions a les xarxes socials i mantenir viva la flama artística. He compost un disc professional que veurà la llum durant l’any que ve i que espero enregistrar a les acaballes del 2020.

Al mes d’abril vas treure una cançó, Herois, dedicada als equips sanitaris que tant han fet perquè Andorra surti de la pandèmia. Com va sorgir la idea?

L’Albert Benaiges, d’Alca Films, amb el que tinc una magnífica relació, em va trucar durant la primera fase de la crisi sanitària per explicar-me la seva iniciativa “Artistes per fer front al confinament”. Em va semblar una idea interessant a nivell musical, i pel compromís social que duia aparellat. Entre els temes es trobava l’homenatge als sanitaris i vaig demanar si podia dedicar-lo i poder aportar un missatge d’agraïment i esperança que calés a fons en la població.

També és una cançó on demanes que la gent es quedi a casa? Què t’ha semblat l’actitud general de la població complint les normes de confinament?

Un dels principals objectius de la cançó era conscienciar a la població per tal d’aplanar la corba de contagis el més aviat possible. Gràcies a la repetida difusió del vídeo per part de la televisió pública, aquest missatge ha pogut arribar a moltes més persones. Ens podem sentir molt orgullosos de l’actitud global de la nostra població, la conducta ha estat marcadament molt responsable.

Ja fa més de deu anys que fas rap, i Andorra és un tema recorrent, es nota que n’estàs orgullós. Creus que la gent coneix realment Andorra?

Crec que no. Andorra és un país amb unes característiques úniques i la promoció que hem fet és molt minsa. Andorra té un dels règims fiscals homologats més competitius del món, uns índex de seguretat ciutadana, un sistema sanitari i educatiu totalment envejables. Aquesta combinació, amb la seva proximitat a grans capitals i la bellesa dels seus paratges naturals fan del nostre país un lloc únic al món. Andorra es ven sola, però no estem invertint suficients recursos en la promoció internacional del nostre país que serà el que ens aportarà prosperitat durant les properes dècades.

En algun moment t’has plantejat deixat el despatx d’advocat i dedicar-te a temps complet a la música?

Com li vaig dir al meu pare mentre estudiava dret, si algun dia pogués viure de la musica, possiblement ho deixaria tot dedicar-m’hi exclusivament. Però, aquesta opció és tant remota que no la contemplo, si bé sempre somnies en que algun dia es doni. De moment, el meu objectiu és viure en un sa equilibri entre la meva professió i la meva passió.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT