PUBLICITAT

ENRIC MIRANDA Sonoterapeuta i mestre de meditació tibetana

«Quan passi la Covid-19 serem més humans»

Per Victoria Gómez Pérez

Enric Miranda.
Enric Miranda.

Enric Miranda (Barcelona, 1954) és partidari que tot ocorre per algun motiu, fins i tot, la Covid-19. Lluny de lamentar-se, demana que ens unim més que mai per superar l’emergència sanitària plegats.

–Vostè creu que la situació que vivim actualment és fruit d’un estat quàntic de la Terra i la Humanitat, oi?
–Sí. Portem anys amb guerres, terratrèmols, tsunamis, focs... Estàvem destruint el planeta, enfonsats en la ignorància i deshumanitzats fins al punt que les notícies ja no ens afectaven, com si no anessin amb nosaltres. Austràlia es crema, però com em queda molt lluny, no m’importa, dèiem. 

–Què té a veure això amb la Covid-19?
–Bé, aquesta pandèmia mundial, vingui d’on vingui, i provocada o no, està en marxa i ens està demostrant que no és temps de lamentar-nos, sinó d’actuar. I ho hem de fer ja. 

–Com podem fer-ho?
–Elevant la nostra consciència i la freqüència vibracional i estant bé amb nosaltres mateixos, encara que ens costi. Un salt quàntic és per aconseguir un abans i un després, però no és d’avui per a l’endemà. El que hem destruït durant tants anys, també tardarem molt a recuperar-ho. Quan l’ésser humà surt de la ignorància i entra en el procés de despertar troba les eines necessàries per sobreviure i trobar l’equilibri.

–Això vol dir que ens en sortirem?
–És clar. Però amb patiment de tot tipus, ara i quan tot passi. Ara hem d’elevar la nostra consciència i els nostres cors i podrem connectar amb la realitat per recuperar l’amor cap a tota la resta que ens envolta.

–No sembla fàcil.
–No ho és. Haurem de ser valents i lluitar vers les adversitats durant un cert temps, però això ens farà més forts i, sobretot, més humans. 

–Fins que no ha arribat el coronavirus, semblava que per a la Terra ja era massa tard.
–No ens hem de rendir. Encara som a temps de canviar, tant a escala mundial com a nivell personal. L’univers ens està donant una oportunitat: fem-ho possible entre tots. Hem d’aprendre la lliçó: la quarantena és només un avís.

–Això havia de passar, doncs?
–Sí. I ho hem de passar per nosaltres, pels nostres pares, pels nostres avis, pels nostres fills. Tots els éssers humans del món són la nostra família. Aquest salt quàntic és l’oportunitat de ser més feliços i només està en les nostres mans aconseguir-ho. 

–Tot el que diu sembla molt genèric, però alhora molt concret...
–És molt, molt concret. El més important, insisteixo, és despertar una nova consciència en la qual hem d’entendre perfectament el que estem vivint i el que està passant. No és una crisi econòmica; és una crisi, en tots els aspectes que estan connectats entre ells. No oblidem que tot el món ha quedat aturat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT