PUBLICITAT

Carla Torrén Estilista de perruqueria

«Fem estilisme de perruqueria i maquillatge exclusiu i privat»

Per Carmen Salas

L'estilista Carla Torrén.
L'estilista Carla Torrén.

Carla Torrén és argentina però fa tants anys que viu a Andorra que ja se sent com a casa. De fet, des de l’any 2015 té la nacionalitat andorrana. Fa més de 20 anys que és estilista del cabell i l’any passat es va independitzar i va muntar el seu saló de perruqueria en la tercera planta d’un edifici on ofereix un servei exclusiu, personalitzat i privat.

–Quins serveis ofereix?
–El primer que faig és diagnosticar el cabell i després, segons les necessitats de cada client tallo, faig color, pentino i alliso, entre d’altres. Els homes volen tallar i color, i per a les dones les opcions es multipliquen. També ofereixo un servei de maquillatge.

–I què és el que la diferencia de la competència?
–Primer de tot, la ubicació del meu saló (en la tercera planta d’un edifici) em permet oferir un servei exclusiu i privat. El fet de no estar a peu de carrer agrada a la meva selecta clientela per la intimitat que li ofereixo. Després, el servei és individualitzat i la mateixa estilista s’encarrega del client des del principi fins al final. La comunicació flueix i s’eviten els malentesos. L’objectiu és que el client senti que és el més important per l’estilista. I finalment, parlaríem dels meus productes.

–Són ecològics, veritat?
–Efectivament. Treballo amb productes bio. Estan tenint molt bona rebuda per part dels clients, sobretot perquè no generen al·lèrgies ni dermatitis. A més, quasi tots els tractaments són vegans, fins i tot la decoloració.

–I el proveïdors?
–Tinc diversos proveïdors vegans. La majoria són de Barcelona, però a Andorra també pots trobar aquest tipus de productes. Treballo molt amb una línia italiana molt innovadora en productes bio, i també americans com Olaplex, un tractament reparador del cabell amb uns efectes espectaculars.

–També feu núvies, oi?
–Sí. Tinc un servei exclusiu i especialitzat per a núvies. Les assessoro i aconsello. Intento que el pentinat tingui coherència amb els vestit i els complements. I també les maquillo si necessiten aquest servei. Quan tinc una núvia la meva dedicació és exclusiva. Tanco el saló per a ella.

–I si la núvia vol que vagi al seu hotel?
–Des de fa quatre anys col·laboro amb l’Sport Hotel Hermitage & Spa. Quan tenen una núvia que requereix dels serveis d’una estilista de perruqueria m’encarrego tant d’ella com de les convidades. I també ho faig en els esdeveniments que tinguin lloc a l’hotel.

–Sembla que el negoci va bé...
–Sí. Tinc una clientela fixa i selecta que es va ampliant. De fet, m’estic plantejant contractar més personal. Actualment, col·labora amb mi al saló l’Inna Zharova, una estilista russa. A mig i llarg termini m’agradaria oferir serveis de manicura i pedicura. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT