PUBLICITAT

Càndid Naudi Representant del projecte de la torre Zenit

«Portarem Nova York i Manhattan a Escaldes-Engordany»

Per Carmen Salas

Càndid Naudi.
Càndid Naudi.

Càndid Naudi ens parla del nou projecte de la Torre Zenit que suposarà la construcció de dos edificis de 20 i 10 plantes, amb 51 pisos d’alt standing, una plataforma d’oficines, locals comercials i cinc plantes subterrànies de pàrquing. Amb orientació sud i 700 metres quadrats de zona verda, el projecte serà un caramel pels amants de l’exclusivitat i el luxe.
 
–Dimecres es va presentar la construcció de la Torre Zenit als terrenys del Clot d’Emprivat, a Escaldes. Quina serà la participació de CISA Immobiliària?
–CISA Immobiliària participa com a accionista del projecte i també s’encarregarà de la comercialització dels habitatges. Hi haurà pisos de diferents dimensions, i encara que els de més alçada seran més grans, tots son habitatges d’alt standing, exclusius i únics. De fet, la torre té la millor orientació, sud, amb molt de sol, i són completament exteriors.

–Quines són les característiques diferencials d’aquest projecte?
–Aquest projecte és tan especial per CISA que hem treballat amb dos despatxos d’arquitectura, Engitec, d’Andorra (encarregat de projectes tan significatius com la Nova Seu del Consell General o la Nova Seu de la Justícia), i el despatx d’arquitectura ON-A, de Barcelona, especialistes en la construcció d‘edificis d’alçades considerables.
Els dos equips treballaran de manera conjunta per dur a terme una construcció única i exclusiva, per estètica, per la qualitat dels materials i per disposar dels màxims nivells d’eficiència energètica.
 
–Serà una construcció oberta a la ciutat amb zones per poder passejar, zones verdes?
–Efectivament. De fet és una altra de les claus d’aquest projecte, ja que es dissenyarà una magnífica zona verda que ocuparà un espai de 700 metres quadrats que podran gaudir tots els escaldencs.
 
–Quin és el tipus de client dels habitatges de la Torre Zenit? 
–Bé, CISA disposa d’una cartera de clients a la qual ja hem fet partícip de la construcció d’aquests pisos i ja hi ha gent força interessada. Per facilitar la venda, disposem d’unes ulleres de realitat virtual amb les quals poden veure com seran els habitatges una vegada estiguin acabats. Ara per ara, hi ha un 35% dels pisos aparaulats per gent d’Andorra, de França, d’Anglaterra i dels països escandinaus.
 
–I inversors?
–També. Com et comentava, la ubicació és molt bona amb orientació sud, i els preus són molt adequats per treure-li un bon rendiment econòmic.
 
–Quan es preveu que estaran acabats?
–Les obres començaran al gener de l’any que ve i la previsió és que estiguin acabats al 2022.
 
–Què suposarà per a Escaldes la construcció de la Torre Zenit?
–Trobo que es una molt bona idea, perquè Escaldes comptarà amb una construcció única que li donarà un caire de multinacionalitat i a més podrà disposar d’una zona verda increïble de 700 metres quadrats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT