PUBLICITAT

ANDREA FRANCISCO BLOGGER

ANDREA FRANCISCO: «A Andorra hi ha gent amb talent, però no se sap»

andrea francisco
andrea francisco
Moda, viatges i fotografia s’unifiquen a anotherfashionworld.com, el blog amb què Andrea Francisco explota les seves aficions i mostra a la comunitat experiències com la seva passada per les passarel·les amb Custo Barcelona o la seva estància trimestral a Nova York. A banda de la moda, aquesta andorrana de 26 anys també adora els animals, el cinema i la literatura.
 
–Quan i per què va crear el web?
–Vaig dedicir fusionar les meves grans passions en un format on-line perquè és una manera direct d’arribar arreu, d’expressar-me amb paraules i la fotografia. És una sortida a la meva creativitat i la meva ment desperta. Ja de petita decidia què posar-me i combinava la roba...Vaig crear anotherfashionworld.com fa gairebé 3 anys, quan casi no n’hi havia al país. Hi parlo de moda, bellesa i viatges. Creo looks, aconsello en temes del cabell i de maquillatge, comentar els llocs... Sóc una persona molt activa. 
 
–En què es diferencia Another fashion wolrd dels altres blogs?
–Sóc molt constant i amb les idees clares. La continuïtat de les meves publicacions són un punt fort, poescric en castellà i anglès entre 3 i 5 posts a la setmana i el meu canal de Youtube complementa el blog. També hi ha la part artística, on escollim els llocs per fer fotos, el fons, la temàtica... Està tot ben pensat. Tinc lloc al bloc per a diferents tipus de persones i gustos.
 
–Quina és la secció més exitosa?
–La d’outfits, on penjo fotos dels meus looks diaris. Són una font d’inspiració per a crear looks o donar idees. El meu estil és variant segons el di i l’estat d’ànim. Em tira molt el rotllo dels 80, estil ‘rock-chic’ per excel·lència.
 
–Ha hagut de canviar molt el blog des que es va endinsar a la comunitat?
–Realment no he hagut de fer molts canvis per adaptar-me, vaig entrar en el portal virtual amb uns estàndards ja establerts, em vaig fixar molt en blocs més antics. Tinc bona mà amb la informàtica i els programes, edito jo mateixa les fotos, grabo i edito els vídeos, personalitzo la web... He sigut sempre autodidacta a l’hora d’aprendre en camps que desconec. Ara entenc bastant sobre programació, edició i xarxes socials. El format del blog és sempre foto+text o vídeo, sempre acompanyo els meus posts amb reflexions en les dues llengües.
 
–Té feedback amb els seguidors. D’on són, majoritàriament?
–Tinc feedback dels seguidors, majoritàriament blocaires d’altres països. Molta gent em segueix però no comenta, no sé si per vergonya o perquè només xafardeja. Els followers són majoritàriament d’Andorra, Espanya i Estats Units. També tinc molt de feedbkack a les xarxes socials com Facebook o Instagram, on sóc més activa.
–Fa alguna cosa perquè els que no comenten participin?
–Estic disposada a escoltar comentaris o suggeriments sempre que siguin constructius. Em poden enviar correus o missatges, sempre contesto als seguidors; jo també sóc seguidora d’altres blocaires i m’agrada que em llegeixin i m’escoltin. Tot es pot millorar i amb el temps i l’experiència millores en el què fas. 
 
–Falta a Andorra cultura blogger?
–A Andorra encara estem al principi de l’era blogger. A Europa. en general, fa anys que existeix la cultura blogger. Algunes bloggers internacionals fa 8 o 9 anys que s’hi dediquen. En comparació, només estem començant. Cada vegada hi ha més bloggers a Andorra, ens estem animant. La gent del país ens coneix cada vegades més gràcies a la feina de les botigues, la premsa o amics. 
 
–I cultura entorn de la moda?
–A Andorra hi ha gent amb molt de talent, però no se sap. Hi ha bons dissenyadors de moda, maquilladors, perruquers, estilistes... Se n’hauria de parlar més; fan una bona feina i, en un lloc tan petit, ens podem ajudar els uns als altres.
 
–Què creu que cal fer per donar vida a aquest món?
–La majoria de les meves fotos són a Andorra, intento mostrar-la i molta gent em comenta que visc en un lloc molt maco... Els qui som d’aquí hem de promocionar el país. Es fan accions a Vivand, a les pistes, hotels... Però sempre amb bloggers d’Espanya. Entenc que la nostra influència no és tan important, però també fem esforços per millorar, fer-nos notar i expressar el millor del país. Ens manca suport de la seva part.
 
–Quina és la seva meta?
–Continuar amb el blog i ser una referència. Em fa feliç veure que la meva feina agrada a les persones, t’envien missatges bonics...Voldria acabar de fer la volta al món, mostrar els millors racons, apropar les tendències i poder dedicar encara més temps al que més m’agrada, si fos possible el 100%. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT